Ciklus normalizálása aviva tornával

Tisztelt Julianna!
Érdeklődve olvastam az ön által írt cikket, miszerint az aviva torna segít befolyásolni a hormonháztartást. Én azután érdeklődöm, hogy ez tényleg valós-e? És ha igen, akkor igaz-e a pajzsmirigy alulműködésre? Mert nekem sajnos ez van, meg magas prolaktin szintem és IR-em is. Ezek egyenként is meddőséget okoznak, nemhogy együtt.
Őszinte leszek önnel. Én már annak is örülnék, ha normalizálódna végre a ciklusom. Ami idestova 20 éve nem sikerül. Most vagyok 31 éves és egyik orvos se foglalkozott a rendszertelen ciklusommal. De eljutottam arra a szintre, hogy már mindent kipróbálok, amit ismerősök ajánlanak, vagy olvasok róla. De eddig minden hasztalan volt.
Válaszát előre is köszönöm szépen.
Üdv.: Nó


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Nagyon szívesen ajánlom a tornát az ön esetében is! A fontos, hogy rendszeres legyen!
Látom az eredményeket a hölgyeknél, tehát ezeket a gondokat is lehet kezelni vele. A ciklust nagyon szépen rendbe tudja tenni. Amit én még fontosnak tartok a gyógyulásban, hogy az ételintoleranciákat be kell állítani. Ha érdeklődik a módszer és a táplálkozás-beállítás felől, várom levelét privátban.
Sok sikert és örömöt kívánok a tornával!
Üdvözlettel: Tóth Juli - avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Elmúltam 40 éves, sajnos volt egy spontán vetélésem... De most kisbabát várok. A Tervezettbaba.hu segítségével 5 hónap után teherbe estem. Itt szeretném még egyszer megköszönni Nektek, akik ezen az oldalon dolgoztok."

Ági
Budapest

Lájkolj minket!