Beültetés után végezhető az Aviva torna?

Kedves Julianna, második beültetésem volt pénteken. Egy olyan kérdésem van, hogy mikor lehet újra aviva tornázni. Persze meg nem tudom, hogy sikeres volt e vagy nem, de ha esetleg pozitív lesz a teszt, akkor mikor tornázhatok megint? És mely gyakorlatok segítik a beágyazódást?
Az első beültetésnél pozitív lett a tesztem, de sajnos a 6 heten nem volt szívhang es ra par napra el is vetéltem, amit műtéttel kellett befejezni, mert nem maradt abba a vérzés, nem lökődött ki teljesen az embrió. Hogyan lehet ezt megelőzni, hogy megint megtörténjen, vagy ha mar megtörtént, a kilökődést melyik gyakorlattal lehet segíteni? Nagyon reménykedem, hogy nem így fog történni, csak a biztonság kedvéért kérdezem, mert nagyon sokat szenvedtem. Előre is köszönöm a válaszát.


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Sofi16, remélem most sikerrel jár! Nincsenek plusz gyakorlatok ilyen esetekben, mindenkor a 18-as gyakorlatsort végezzük. A rendszeresség a fontos. Beültetés után akkor és annyit tornázzon amennyi jól esik, maximum hetente háromszor félórát, például kétnaponta vagy hetente kétszer, pár nap kihagyással. Ne legyen a torna semmiképpen sem megerőltető! Bajt nem okozhatunk vele. És a 13. héttől már a kismama torna javallott. A betanuló órákon más dolgokról is szó esik, amiket hasznosithatna, hogy támogassa a gyermekáldást. Várom szeretettel, ha szeretne jobban megismerkedni a módszerrel!
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!