Azoospermia

Kedves Doktor Úr !
4 hónapja egy spermateszten azoospermiát állapítottak meg nálam ,Clostylbegyt-et illetve tesztoszteront kaptam rá,kb három hete észleltem hogy kisebbek a heréim ,illetve merevedési zavaraim is vannak. (Közben utánajártam és elvileg a tesztoszteront nem is lett volna szabad felírniuk ebben az esetben), van időpontom önhöz december 3.-ra ,csak félek hogy addigra késő lesz ,mit javasol ?....közben voltam andrológusnál ,de azonkívül hogy tesztoszteron gélt írt fel nekem illetve ultrahanggal megvizsgált ,Ahol egyébként mindent rendben talált ,kivéve a herék méretét. Kérem segítsen ,eléggé kétségbe vagyok esve emiatt.
Üdvözlettel :István


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Kedves István!
Hagyja abba a tesztoszteron ill. a clostilbegytet is.
Ne aggódjon, a részleteket személyesen megbeszéljük.
A tesztoszteront az ön esetében nem szabad használni.
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Pozitív lett a tesztem, aminek nagyon örülünk. Sokat tanultam Önöktől és azoktól a felhasználóktól akik mindennapi tapasztalataikat megosztják a Fórumon. Első hónapban használtam ezt az oldalt és sikerült a baba. Biztatásként 39 éves vagyok és van esély ebben a korban is. Bár egészségesen élek, sok stresszben dolgozom, ettől függetlenül mindenkit bíztatok. Sok sikert mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez az oldal!"

Csisze

Lájkolj minket!