Az eredményeink rendben vannak, mégsem esem teherbe

Tisztelt Dr. Úr!
Ahogyan korábban javasolta, a spergogramm es a spermokultura mellett - ami gyakorlatilag annyi eltérést mutatott a noralistol, hogy csupán 4 mil spermiumot tartalmazott/ml, ezeknek azonban 80% normál formájú- elvégeztettük a hormonvizsgalatokat és a hereultrahangot is. A hormoneredményeknél minden a normál tartományban van, a hereultrahang kifejezetten jó az orvos szerint, a spermiumok igen sokan és nagyon aktív állapotban vannak - így mondta, normál alapot volt a diagnózis. Hol lehet akkor a baj, mit vizsgáljunk meg?
Már 4 éve próbálkozunk, nálam minden rendben fizikálisan és hormonalisan is. Tanácsát előre is köszönöm, 150 km-es körzetben nincs andrológus szakrendelés.


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Tisztelt Timi79!
Forduljanak andrológus szakorvoshoz, sajnos így levélben nem tudom az Ön problémáját megválaszolni.
Tisztelettel: Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Négy hónap után ma reggel halvány pozitív tesztem lett. Köszönöm szépen az oldalnak a segítséget, és azt is, hogy ez alatt az idő alatt jobban megismerhettem a szervezetem működését. Érdekes volt figyelni a ciklusom alatt mennyi minden változik. Köszönöm szépen! Drukkolok mindenkinek, egészséges terhességet, boldog babázást kívánok!"

lilla72

Lájkolj minket!