Az Aviva tornától lehenek ezek a panaszok?

Kedves Julianna,
Lassan 2 éve próbálkozunk a babával eddig sikertelenül.Voltunk kivizsgáláson és minden eredményünk rendben van. Ebben a hónapban kaptam Klomifen nevű tablettát és csinálom az Aviva tornát egy heten háromszor, csináltam ovulációs tesztet ami igazolta az ovulációt de azóta érzem a hasam aljat meg mintha a méhem is nehezebb lenne, olyan telítettség érzetem van.(Lehet nem jól fogalmaztam meg). A kérdésem hogy az Aviva torna okozhatja e ezt, és hogy mit tanácsolna nekem hogy sikerüljön végre a baba? Következő hónapban kezdenem a Mastodynon tablettát amennyiben jó ötletnek tartja.
Halas köszönettel
Krisztina


Tóth Julianna Aviva-módszer oktató

Tóth Julianna - Aviva-módszer oktató válasza:

Kedves Tina35, a tornával nem tudunk bajt okozni, ha jól végezzük és rendszeresen. Az, hogy a torna mellett is vannak panaszok az eleinte az öngyógyulásnak is betudható, mert a letapadásokat kezelheti jó irányba a helyi vérbőség, de ha ezek a fájdalmak már később jelentkeznek, az aktív tornázás után, akkor még a hormonokra is lehet utaló jel. Az orvosi kezelés szükségességét az orvosok felügyelik, ez teljesen független a természetes beavatkozásoktól. Az Aviva-módszer az orvosi beavatkozásokat nem helyettesíti. Amit még javasolhatok, hogy keressen fel levélben, és pontosíthatjuk a gyakorlatokat vagy más természetes formákat is a figyelmébe tudnék ajánlani. Örömteli gyakorlást kívánok!
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sziasztok! Mariann vagyok 38 éves. Mi a párommal több mint egy éve próbálkoztunk míg rá nem találtam erre az oldalra. Nagyon sokat köszönhetek neki és az itt együttműködő orvosoknak is. Hála Istenek 5 hetes terhes vagyok! Ez mindössze 4 hónap alatt sikerült. Ne aggódjatok, mindenkinek sok sikert kívánok! És köszönöm még egyszer a tervezettbaba.hu-nak :)))"

Mariann74

Lájkolj minket!