Az Aviva torna mennyi idő alatt állítja vissza a hormonegyensúlyt?

Kedves Julianna!
Tanacsat kernem. Elso gyermekem szuletese felboritotta a hormonrendszeremet.
Azota volt egy muvi es egy spontan vetelesem a mult evben. Mint utobb kiderult valoszinuleg az alacsony progeszteronszintem miatt (15-os volt a 21.napon),ugyanakkor az osztrogenszintem pedig magas.
Ciklusaim rovidek 24-25 naposak, ovulaciom rendesen van.
Tobbszor tapasztaltam beagyazodasi barnazast (egyszeri maszatolast a peteeres utani 10 napon) , de valoszinuleg a hormonszintem vagya rovid siklus miatt nem maradt meg.
Elkezdtem az Aviva tornat,de tobb dologban meg bizonytalan vagyok.
• Az egyszeru gyakorlatsort kell vegezni vagy az ovulacios gyakorlatokat a problemam kezelese erdeken?
• Az egyszerubb gyakorlatok kozott nincs-e olyan (pl szokkkenes stb.) ,ami csokkenti a beagyazodas eselyet?
• Van-e kifejezett gyakorlat, aminek tobbszori ismetelgetese segiti a progeszteronszint noveleset?
• A torna mellett szedhetek/ihatok-e termeszetes hormonerosito teakat, persze csak kuraszeruen? (baratcserje, malnalevel, palastfu)Befolyasoljak-e ezek a torna hatasat?
• Mennyi ido alatt allithatja vissza a torna a hormonok egyensulyat?
• Egyik valaszaban azt irta, hogy nem ajanlott a Avivazni ha mar megfogant a baba. Ezt ugy erti, hogy a pozitiv terhessegi teszt utan? A baba megtartasa erdekeben milyen gyakorlatok ajanlottak a terhesseg elso heteiben?
Valaszait nagyon koszonom.
Bonny


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Bonny,
az egyszerű gyakorlatokat végezze, ezek a beágyazódást is elősegítik. Én inkább az ortomulekuláris szerek mellett teszem le a voksomat, ha ez bőveben érdekli, akkor várom levelét privátban. Hormonproblémáknál a gyógynövények csak kis mértékben segítenek, illetve nagyon keveseknek - nekem ez a tapasztalatom. Ennél sokkal hatékonyabb rendszerek is a rendelkezésünkre állnak már a XXI. században. 10 héten belül én már jelentős javulásokkal találkozom a munkám során! Ha a baba megfogant, akkor már csak vigyázzon magára és más sportokat se végezzen! Ha nehezen jön össze a várandósság, akkor ne veszélyeztessük ezt a szép állapotot sporttal - ha nem ismerjük az egyéni kimenetelét

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!