Az Aviva torna beállítja a ciklusom?

Kedves Julianna,
pár napja rá találtam az Aviva tornára, és nagyon pozitívnak és hasznosnak tartom. A férjemmel kis babát szeretnénk, próbálkozunk is egy ideje de nem nagy sikerrel.
Sajnos nem azonos a menstruációs ciklusom, valamikor 25 napos, valamikor pedig 30 napos. A vérvétel során derül ki hogy vérszegény vagyok, vashiány miatt, amire neo-ferro-folgamma vastablettát szedek. A nőgyógyászom javasolta az INOFOLIC (2x1 naponta)-amit még nem kezdtem el szedni,és még MACA GYÖKÉR porban gondolkozok.
Igaz, hormon vizsgálaton még nem vettem részt, de ez is tervben van a rendszertelen ciklus miatt.
Az én kérdésem az lenne, hogy ezek ismerete mellett javasolt-e az AVIVA torna? Ha igen, tudná egy kis tájékoztatást adni, hogy is zajlik egy tanfolyam, könyv is jár a tanfolyam elvégzése után? Ön javasolná mind 3 fent felsorolt "gyógyszer"szedését?
XIV. kerületben található-e az AVIVA központ ahol elvégezhető a tanfolyam?
Válaszát előre is köszönöm!
Sanja


Tóth Julianna Aviva-módszer oktató

Tóth Julianna - Aviva-módszer oktató válasza:

Kedves Sanja, igen az ön esetében is szivesen ajánlom az Aviva-módszert. A terhesség előtt nagyon jó, ha beállítjuk a menstruációs ciklust és erre a torna alkalmas lesz. Így majd nagyobb eséllyel tud jönni a baba. A szerek tekintetében látatlanban nem tudok javaslatot tenni, - az orvos ajánlotta, ő tudja milyen összefüggések mentén tett javaslatot. Ezek a szerek természetes anyagokat tartalmaznak, nem okozhatunk vele bajt, és érdemes sok lehetőséget megragadni. A torna menetét megtalálja a weboldalamon (avivastudio.hu), az információk címszó alatt a jobb oldalon. A jegyzetek beszerezhetőek az óra keretében, de ez nem jár automatikusan. Én a belvárosban tartok 4 órás foglalkozásokat még június hónapban. Várom szeretettel! Az órán sok érdekes információt kap, amit haszonnal alkalmazhat a teherbe esés érdekében.
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!