Az Aviva gyakorlattal nem okoztam bajt a babának?

Kedves Julianna,
36 éves vagyok, van 1 gyermekem. Tavaly történt egy középidős vetélés, azóta férjemmel védekeztünk. Mostanában minden hónapban később jött meg 2-3 nappal a menzeszem, de mikor a pánikgyakorlatot megcsináltam, és hozzá folyamatosan az alhas behúzást, az minden esetben meghozta a menzeszemet.
Az utolsó ciklusban is védekeztünk minden alkalommal, óvszerrel, illetve menstruáció alatt 2 alkalommal Pharmatex kúppal.
A menzeszem most is késett, az alhas behúzást végeztem szinte aznap egész délelőtt, terhességre nem is gondoltam. Éjjel álmodtam, hogy terhes vagyok, másnap már nem végeztem semmi gyakorlatot. A terhes teszt pozitív lett, az ultrahang szerint is látszólag rendben van minden. Boldogok vagyunk, mostanában terveztük mi is, hogy elkezdünk újra próbálkozni. De közben aggódom is, hogy az alhas-hüvely behuzogatással nem okozhattam-e a későbbiekben jelentkező fejlődési rendellenességet, idegrendszeri károsodást, stb. a babának. Ez lenne a kérdésem is, hogy okozhatott-e bármiféle bajt a babának?
Válaszát nagyon köszönöm:
Kriste


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Kriste, ha a baba jönni akar, akkor jön! :) Az orvosi kontrollokon meg tud majd győződni róla, hogy minden rendben van. Nem történt baj! Több baba is született már ilyen előzményekkel és egészségesek. Most hogy jön a baba, fogadja örömmel és az orvos is meg tudja majd nyugtatni, hogy a baba szépen fejlődik. Ő jönni akar, fogadja őt nagy szeretettel! Egészséget és boldogságot kívánok önnek!
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!