Aviva torna utáni fájdalom

Kedves Julianna!
Már több mint 2 éve szeretnénk babát a férjemmel. Voltunk mind a ketten már vizsgálatokon, és mind a kettőnknél minden rendben van. De mégsem jön a baba. Nyáron voltam Aviva oktatáson, azóta egyedül otthon végzem a gyakorlatokat. Nekem a ciklusaim 25-26 naposak voltak. Annyi változást tapasztaltam, hogy a legutóbbi ciklusom már 28 napos lett, amit szerintem a tornának köszönhetek, viszont a baba még várat magára. A gyakorlatokat heti kétszer szoktam végezni. Az előző hónapban figyeltem meg azt, hogy a gyakorlat után erős fájdalmaim lettek reggelre, mindjárt megjön érzésem volt, kb. 2 ilyen alkalom volt. Lehet túl intenzíven csináltam a gyakorlatokat? A szorításaim túl erősek voltak a dolgozó zónára?
A 2. kötetet is megvettem esetleg, kezdjem el ovulációs gyakorlatokat is csinálni?
Nagyon köszönöm válaszát! :)
Üdvözlettel: Minion


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Minion!
Gratulálok, hogy a ciklusát máris rendezni tudta a tornával. Sajnos sok más változót is érdemes figyelembe venni a babavárásnál. Gondolok itt intoleranciákra, nehézfém terhelésre stb. Ezek kizárásával meg tud az esély sokszorozódni. Olvassa el a weboldalamon a testelemzés fülecskét, ott írok ezekről. Az ovulációs gyakorlatot ne végezze még, inkább csak a 18 gyakorlatot hetente kétszer vagy háromszor. A fájdalmak természetesek, hiszen valamit beindít a torna, rendezi a kismedence szerveit is. Ezek a ciklus fájdalmaihoz hasonlóak. Önnek nem kell a dolgozó zónára szorítania, hiszen babát szeretne, ezért csak billentse a csípőt, szorítás nélkül a jövőben. További eredményes gyakorlást kívánok!
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!