Aviva-módszer a hormonháztartásra

Kedves Julianna!
41 éves vagyok. A párommal 2,5 éve szeretnénk babát.
Előző házasságomból spontán született a lányom.
Minden rendben van, csak a PCT teszt lett pozitív.( lehet, hogy a párom akkori prosztatagyulladása miatt, amit már kikezeltek) IR gyanú is van minimális, diétázom, Avivázom egy hónapja, és kineziológushoz is megyek hamarosan.
Két hónapja volt középidőtől vérezgetésem szinte végig a menzeszig. Az ovus fájdalmat, tüneteket mindig is éreztem. Ebben a hónapban viszont nem jelentkezett az ovus fájdalom és nincs középidőtől vérezgetés.
Az lenne a kérdésem, hogy ez most miért lehet? A torna pozitív hatása, vagy nem volt peteérésem ebben a hónapban?
Továbbá az lenne a kérdésem hogy rendesen végigcsináljam a tornát, a 18 alapgyakorlatot, vagy középidőtől hagyjam ki a beszorítós, huppanós gyakorlatokat? Illetve, hogy mennyi idő alatt segíthetnek ezek a dolgok? Nincs más betegségem, átjárhatók a petevezetékeim stb...
Válaszát köszönöm!


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Bagnes, a torna is lehet, hiszen az Aviva-módszer a hormonális területekre van hatással.
A vérezgetés, barnázás is az ösztrogén szint emelkedettségével van kapcsolatban. Ezt a torna hamar tudja kezelni. A fájdalmas, bőséges ciklust is rendbe tudja tenni a módszer.
Nagyon örülök, hogy ilyen hamar reagál a teste a gyakorlatokra! Én egyértelműen ennek tudom be a pozitív változásokat. Az ovuláció hiánya is a felborult hormonális állapotokra jellemző. Ha javul a hormonállapot, javulnak a tüneteink is!
A középidő után huppanásokat ne végezzen semmiképpen, és a hasat se szorítsa be a Dolgozó Zónánál! Így bízom benne, hogy minden rendben lesz! A közérzetén és a ciklusán hamar látja majd a torna hatását.
Örömteli gyakorlást kívánok!
Üdvözlettel: Tóth Juli
avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is elmonhatom a nagy hírt, hogy 7 hónapi próbálkozás után, sikerült teherbe esnem. A weboldalatok segítségével, a pontos hőmérőzéssel és lejegyzésével meg tudtam határozni, mikor történik az ovuláció, ami az én esetemben kiderült, nem a középidőben van, hanem utána...DE segítségetekkel már az első hónapban megfogant a Kisbabánk! Most már "csak" vigyáznunk kell rá, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a következő még 8 hónapban! Köszönöm!"

Menor

Lájkolj minket!