Aviva és petevezeték

Kedves Julianna,
3 éve probálok teherbe esni sikertelenül.A hormonjainkkal minden rendben, a páromnál is minden tökéletes. Arra gondolok, hogy a petevezeték van elzárodva, de az orvos rögtön a lombikot akarja. Én elöször szeretném természetes modon megprobálni, ill. az Aviva tornával.A kérdésem a következö:mikor kezdjem el a tornát,hanyadik napon? És ha jol értelmeztem,akkor a 18 gyakorlatot kell végeznem, valamint pluszba a 4. 6. 8 gyakorlatokat. Vagy csak a 4.6.8-at? Válaszodat elöre is köszönöm


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Jolanda, ha elkezded az Aviva-módszert, akkor a teljes gyakorlatsort javaslom végezni hetente legalább kétszer, maximum háromszor. A petevezetőre pedig naponta végezd pár percig az alábbi 2 gyakorlatot: az ovulásciós torna 1-es és a 18 gyakorlatsor 6-os gyakorlatát. 3-4 hónap alatt ez rebdezni tudja az elzáródást vagy letapadást. És ajánlom figyelmedbe a Testelemzést, erről a weboldalamon olvashatsz bővebben. Tapasztalatom szerint egyéb más dolgok is állhatnak a baba útjában, mint amiket felsoroltál, és ez az elemzés arra is szolgálhat, hogy ezeket az okokat feltárjuk. Eredményes gyakorlást kívánok számodra!
Üdvözlettel: Tóth Juli - avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Két hónapja találtam meg ezt a honlapot. Párommal augusztusban jutottunk el arra az elhatározásra, hogy szeretnénk 7 év után egy második gyermeket. Eddig nem sikerült, de az oldal segítségével ez most összejött. Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget."

Éva

Lájkolj minket!