Aviva torna - AHM érték

Kedves Julianna, 2012-ben 38 évesen jelentkezett először menstruáció elmaradás, ami azt jelenti, hogy abban az évben 4-5 alkalommal volt- normál állapotban - majd a következő években is meg-megjelent, ritkábban már. Időnként előfordul barna pecsételő vérzés, de igazi mentstruáció-szerű vérzés már egyáltalán nincs.
Elsősorban nem gyermekvállalás szempontjából, hanem egészségügyi okokból aggódom, próbáltam utána menni a dolgoknak és 2 hete levettem az AMH-t, ami rendkívül alacsony értéket mutatott 0,03. Az endokrinologus véleménye szerint, ez "öregkori petefészekre" utal. (már a közlés is rettenetes!) Szerinte már esélytelen bármilyen hormonális pótlás, abszolút visszafordíthatatlan és lelassíthatatlan amiben vagyok.
Talán korábban lehetett volna valamilyen hormonpótlással odázni a kora klimax állapotát, de állítólag már mindenről elkéstem. Klimax
jellegű tüneteim nem voltak és jelenleg sincsenek. Közben (nem tudom hormonális szempontból van-e összefüggés) 1 hónapja nyaki uh-n jobb oldali pajzsmirigynél 5 mm gócot, morfológia alapján
benignus eltéréssel. A Tsh értékem a normálértéken belül van.
Nem tudom lehet-e bármilyen megoldás, segítség arra, hogy a klimax állapotát késleltessük.
Köszönettel: Mónika


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Mónika, az Aviva-módszert szivesen ajánlom Önnek.
Voltak esetek, amikor az alacsony AMH újra szép értéket mutatott rendszeres gyakorlással vagy baba is született ilyen előzmények után. Azt gondolom, hogy amit csak tud tegyen meg az egészsége érdekében.
Összefüggés lehet, mert a hormonális folyamatok egy idő után halmozódnak, ha az eredendő okokkal nem foglalkozunk. Legyen körültekintő, mert sok eset van amikor más folyamatok akadályozzák a regenerálódást.
Gondolok itt gyulladásra vagy ételintoleranciára stb... Ha 4 hónap rendszeres Aviva gyakorlás után ismét csináltat egy leletet, akkor meggyőződhet róla, hogy mire volt elég.
Privátban is szívesen adok tippeket, ha több információm lesz. A tornát mindenképpen javaslom az ön esetében, hiszen még fiatal ehhez a tünethez! A szervezet, amíg élünk, képes a regenerálódásra és könnyen mozgósítja erőforrásait, ha jó és célirányos impulzusokat adunk a számára! Örömteli gyakorlást kívánok,
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is elmonhatom a nagy hírt, hogy 7 hónapi próbálkozás után, sikerült teherbe esnem. A weboldalatok segítségével, a pontos hőmérőzéssel és lejegyzésével meg tudtam határozni, mikor történik az ovuláció, ami az én esetemben kiderült, nem a középidőben van, hanem utána...DE segítségetekkel már az első hónapban megfogant a Kisbabánk! Most már "csak" vigyáznunk kell rá, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a következő még 8 hónapban! Köszönöm!"

Menor

Lájkolj minket!