Alacsony progeszteron szint javítható Aviva tornával?

Kedves Julianna!
Nemrég volt alkalmam kipróbálni az AVIVA tornát, amely nagyon ígéretesnek tűnik. Férjemmel jövőre szeretnénk babát, picit rendszertelen a menstruációm, bár az utóbbi 2 hónapban nem volt vele probléma. Voltam hormon profil vérvételen, kicsit alacsony a progeszteron szintem.
Szeretnék érdeklődni, hogy csak a rendszeres torna alkalmazásával helyrehozható-e ez a probléma?
Illetve mennyiben jelentene esetleg zavart a rendszerben, ha párhuzamosan szedném az Inofolic-ot és/vagy a méhpempőt?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
Dóra


Tóth Julianna Aviva-módszer oktató

Tóth Julianna - Aviva-módszer oktató válasza:

Kedves Dóra!
Örülök, hogy a torna ígéretes önnek is! Bízom benne, hogy eredményesen alkalmazhatja majd.
Azt gondolom, hogy a progeszteront, progeszteronnal tudjuk leginkább pótolni, természetes hatóanyagokkal persze. Az ortomolekuláris medicinának is az a lényege, hogy ami a szervezetből hiányzik - célszerűbb azt az anyagot pótolni.
Amúgy az Aviva-módszer is képes a hormonális működésünket egyensúlyba hozni. De régóta fennálló, tartós hiányállapotot nem valószínű, hogy hamar tud rendezni a torna. Ahhoz sajnos nem tudok hozzászólni, hogy az Ön esetében ez a hiány milyen mértékű, de egy konzultáció keretében, az előzmények és a tünetek részletes ismeretében, azt gondolom többet megtudhatnánk. Összességében van remény arra, hogy egy enyhe kibillenést a torna is kezelni tud rövid időn belül! Bízom benne, hogy csak erről van szó!
Örömteli gyakorlást kívánok!
Üdvözlettel, Tóth Juli
www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Négy ciklus vezetése után tegnap reggel halvány pozitív a tesztem. Igazából még fel sem fogtam, hogy sikerült. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm szépen az oldalnak, hogy megkönnyíti a jövendőbeli anyukák életét! Lányok kívánok nektek kitartást, bízzatok benne, hogy összejön!"

Volpe

Lájkolj minket!