A prosztatagyulladás befolyásolja a teherbeesést?

Jó napot doktor Úr!
Azt szeretném kérdezni Öntől, hogy a páromnak prosztata gyulladása van, ez befolyásolja azt hogy babánk lehessen? A spermatogramm eredménye: sejtszám:8mil/ml mozgás10százalék aktív alak:50százalék koros ph:8 v.a.: 3mlszokványo színü ondo ez egy microbiologiai lelet de sajnos az urológusunk erre nem adott választ, csak annyit hogy az antibiotikumtól lesz ez jobb is kérem segítsen nagyon el vagyunk keseredve . Ön szerint forduljunk andrológus kollégájához?köszönöm válaszát


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Tisztelt Ibirobi!
A spermiumszám alacsony ezt kell alaposan kivizsgálni. A prosztata gyulladás is okozhat csökkent spermiumszámot ill. minőséget.
Andrológiai kivizsgálása javasolt.
Tisztelettel: Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, én is babát várok! 3 hónapig vezettem a grafikont, és nagy nagy köszönettel tartozom a tervezettbaba.hu oldalnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megismerhessem a szervezetem működését, az ovulációm pontos időpontját. Továbbá köszönöm, hogy a szinte végtelennek tűnő kíváncsiságomat és érdeklődésemet gyors, szakszerű válaszokkal igyekeztek kielégíteni. Még egyszer köszönöm, és mindenkinek ajánlom, aki babát szeretne! "

Erika

Lájkolj minket!