A mióma befolyásolja a teherbeesést?

Tisztelt dr Úr. párommal 9 éve vagyunk együtt és nem estem teherbe soha nem védekeztünk. Másfél évvel ezelőtt orvoshoz fordultunk nekem csináltak minden féle vérvételt hormon profilt amin az orvosom mindent rendben talált, azután kiderült nincsen peteérésem, kaptam 3-szor 3 hónapig,-3 hónapos szünetekkel- clostyilbegitet amitől volt peteérésem és meg is repedt de nem jött a baba. A párom is el ment vizsgálatra nála is minden rendben volt. Aztán kaptam ismét closyilbegitett plusz merional 75ne injekciót amit amenstuacio 7, 9 és 11.napon kellett 1-1 et be adatni.az uhn.nagyon jók voltak a tüsző eresei ami sikerrel is járt össze jött a baba 5hetesen az uh.alapjanvolt1,11.2szer 6.7mm-es haematoma es sajnos 8heteseniden májusban el is halt,a terhesség alatt szedett gyógyszerem:utrogestan,folsav,magne b 6 es magnézium. Műszeres befejezéssel elvettek a babát. Mikor visszamentem a 6 hetes kontrollra ki derült h, nyomán van ami a mellső falon a hólyagalapon subseosus 5.3szer4.7mm. Azután következő hónapban ismét kaptam azt a kezelést de sikertelenül 3 hónap elteltével e hónap végén ismét kapni fogom, önnek mi a véleménye? Ön szerint megfelelő kezelést kapok? Amyomabe folyásolhat valamit? Az orvosom szerint nem kell vele foglalkozni mert kicsi.Válaszát előre is köszönöm


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Szabina!
Vizsgálat és részletes eddigi dokumentumai nélkül nem lehet igazán véleményt adni. Javaslom keressen fel meddőségi szakembert minden eddigi eredményével.
Üdvözlettel: Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!