A lombikra hatással vannak az általam használt készítmények?

Tisztelt Doktor úr!
Elnézést, előző levelemből kimaradt, hogy végül a beültetéstől számolva 12 napig szedtem az aspirin protectet.
Már elég fiatalon voltak hajszálerek a lábamon, a stimuláció előtt 1-2 hónappal néha éreztem a vádliban zsibbadást és nehéz láb érzést, de a beültetés napján (június 14) már jeleztem doktornőnek hogy láthatóvá is vált, azt nem mondanám hogy fájt, nem voltak vádli görcsök sem, de érzékeny volt, a nehéz láb érzés erősödött.MagneB6-ot 1 hónapig szedtem napi 3x.
Liotonnal kentem, fáslizni a sok utrogestanos fekvéstől nem tudtam és már kb.1-2 napja csak éppen van kis panaszom. A hormonkezelés hozhatta elő jobban?
A következő beavatkozás előtt hogyan tegyek ez ellen?
Detralex, Venotec használata mennyiben befolyásolja a lombik kimenetelét?
Türelmét és válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Ági


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
Ilyen panasz mellett alsó végtagi UH vizsgálatot javasolnék. A hormonkezelés nem jellemző, hogy ilyen mellékhatással járjon. Lokális készítmény biztos nem befolyásolja az eredményt.
Üdvözlettel: Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak! 3 vetélés után találtam az oldalra, azt hittem már a teherbe esés sem fog menni ennyi műtét után. Már a 2. hónap után sikerült! Köszönöm az oldalnak, hogy ilyen érthetően leírják mi miért van és hogy melyik hormon mit okoz. Igazából egy érdekes kísérletnek indult részemről de már a 13. hétben vagyok! Köszönöm még egyszer. :) Sok sikert kívánok a többi "babavárónak" is!"

BMZS77

Lájkolj minket!