A felírt gyógyszer terméketlenséget okoz - szedje a férjem továbbra is?

Tisztelt Doktor Úr!
Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a férjemmel kisbabát szeretnénk már egy éve! Fél éve kiderült, hogy nem tud gyermeket nemzeni metotrexat (metoject) injekció miatt! Az orvosa azt tanácsolta, hogy fél évre hagyja abba az injekciót és úgymond "kitisztul"! Most, hogy letelt a fél év, viszont Salazopyrint írt fel neki helyettesítő terápiaként (errosiv degenerativ rheuma arthitis) a betegségére! Ami viszont a legnagyobb szöget ütötte a fejünkbe, az hogy a betegtájékoztatóban az áll hogy -terméketlenséget okoz! Mi nagyon félünk, hogy ismét gondot okoz a babatervezésben ez a gyógyszer! :( Mit tanácsol nekünk Doktor úr??? Nem tudjuk mit csináljunk! Félünk, hogy nem lesz kisbabánk és a férjem már 41 éves! Az idő pedig csak múlik!
Tisztelettel várjuk válaszát! Előre is köszönjük!


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Tisztelt Ginapeti!
Végezzenek egy nemzőképességi vizsgálatot abból sok minden kiderül. Ha nem jó lehet gondolkodni a további lehetőségeken.
Tisztelettel: Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Elmúltam 40 éves, sajnos volt egy spontán vetélésem... De most kisbabát várok. A Tervezettbaba.hu segítségével 5 hónap után teherbe estem. Itt szeretném még egyszer megköszönni Nektek, akik ezen az oldalon dolgoztok."

Ági
Budapest

Lájkolj minket!