41 éves múltam, babát szeretnénk

Tisztelt Doktor úr, 41 éves múltam és babát szeretnénk, hormonvizsgálatom volt a ciklus 3.és 21.napján. A 3.napon minden érték a referencia-tartományon belül volt,de a 21.napon az lh/fsh hányados magas, 2.54 (082-1.12),amúgy külön-külön mindkettő referencia-tartományon belül. Valamint az ösztradiol szintem is felette van,252,4 pg/ml (43,8-211,0) a progeszteronom rendben: 40.5 nmol/l(5.3-86.0) Már fél éve próbálkozunk, mi lehet a gond? Előre is köszönöm válaszát.


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Gabriella!
Elsődleges ok sajnos a kora, ami lecsökkenti a teherbe esés valószínűségét. Komplex meddőségi kivizsgálás javasolt és ez alapján a további terápia.
Üdvözlettel: Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, én is babát várok! 3 hónapig vezettem a grafikont, és nagy nagy köszönettel tartozom a tervezettbaba.hu oldalnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megismerhessem a szervezetem működését, az ovulációm pontos időpontját. Továbbá köszönöm, hogy a szinte végtelennek tűnő kíváncsiságomat és érdeklődésemet gyors, szakszerű válaszokkal igyekeztek kielégíteni. Még egyszer köszönöm, és mindenkinek ajánlom, aki babát szeretne! "

Erika

Lájkolj minket!