40%-os HBA teszt

Kedves Doktor Úr!
Azzal kapcsolatban érdeklődnék,hogy a férjemnek az eredményeiben a HBA teszt 40%-os lett ami sajnos nem jó...kapott mindenféle vitamint,tápszert amit 3 hónapja szed is rendszeresen.Javulhat ez az eredmény addig ,hogy egy "egyszerűbb" inszeminációra kerüljön sor és ne lombikra?? Vagy ez inkább a lombik előkészítésére szolgál? Válaszát előre is köszönöm!


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Kedves Kérdező!
Ezt így nem tudom megmondani, ki kellene vizsgálni a férjét. A 40% os HBA esetén a inszemináció sikeressége kisebb.
Üdv!
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Elmúltam 40 éves, sajnos volt egy spontán vetélésem... De most kisbabát várok. A Tervezettbaba.hu segítségével 5 hónap után teherbe estem. Itt szeretném még egyszer megköszönni Nektek, akik ezen az oldalon dolgoztok."

Ági
Budapest

Lájkolj minket!