Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
adrienn128
2013-07-29 11:23:10
 
Sziasztok!

Mirmite, Bettina, Adry - egyőtök se adja még fel! Bármi lehet!
Plumiera, nagyon bíztató a görbéd!

Az ovu közelében járóknak hajrá :)

Dzsudzsa, gratulálok a babához :) Jó egészséget, boldog babavárást kívánok, vigyázz magatokra :)

Lujza, az a lényeg, hogy volt ovud!

Én ma így állok:

Dzsudzsa
2013-07-29 10:29:00
 
Sziasztok Lányok!
Ha van időm, olvasgatlak benneteket! Mindenkinek nagyon szurkolok.
Én 5 hetesen voltam orvosnál, aki csak petezsákot látott, szikhólyagot még nem . Azt mondta, teljesen megfelel az 5 hetes, koraterhességnek. Tudom, korán mentem hozzá, de külföldre utaztunk és biztos akartam lenni abban, hogy a petezsák jó helyen van. 7 hetesen megyek újból orvoshoz.
Nagyon szurkolok Nektek! Kíváncsian várom, ki lesz a következő, aki pozitívat tesztel!!!!
Adry03
2013-07-29 10:22:22
 
Sziasztok !

Úgy látszik ez az esések napja. Valamiért az enyém is eléggé lecsökkent pedig még odébb van a ciklus vége. Még úgy sem stimmel, hogy korán volt az ovu. Mivel eddig min. 13-14 dpo-m szokott azért lenni, de volt már több is. Aludtam is eleget. Szóval nem értem. Mindenesetre elkezdek érzékeny búcsút veni ettől a hónaptól is. Biztos ami stabil.

plumeria

Jó lehet! Megy a drukk !!

maximal

Az jó, ha kivizsgáltatod magad. Úgy legalább megnyugszol, hogy minden ok. Vagy ha esetleg nem legalább tudod hol a gond. Bár én azért az a laparoszkópiát átgondolnám még 1x a helyedben.

Dmonalizi

Sajnálom, hogy műteni kell. Bár még azért van esély rá, hogy zsugorodjon a mióma a gyógyszerek hatására. Hátha, akkor megúszod a műtétet. Pénzileg meg szerintem nem kell túlzásba esni. Ez elvileg 1 kis műtét. Persze mindenkénél a pénztárca mérete határozza +, hogy mennyit tud adni.

Mirmite, kbettina

Még ne adjátok fel !! Hátha...
Moha13
2013-07-29 10:00:16
 
maximail

Remélem, hamarosan kiderül, mi a gond és mihamarabb összejön a baba!

Az ösztrogéndominanciához még mindig nem értek, de nagyon köszi, hogy leírtad ezeket, mert az jutott most eszembe, hogy talán sokunknál ez lehet a gond, hogy amint megtörtént a görbe szerint az ovu, abba is hagyjuk a próbálkozást, miközben szegény petesejt még csak ezután fog kiszabadulni? Mi legalábbis ovu után van, hogy csak 1 hét múlva vagyunk együtt, mert úgy vagyok vele, hogy már "kész", csak várni kell...de ezek szerint ezek a görbék nem mindig mutatnak igazat. Csak akkor nem értem, mitől megy fel a hő, ha egyszer nem szabadult még ki a pete...elvileg...a nagy könyv szerint a helyén keletkező sárgatest kezdi termelni a progeszteront, ami felviszi a testhőt is. Furcsa...
NA, akkor ezen okulva senki se hagyja abba az akciózást az ovu után 1-2 nappal...:)
Gondolom, azért a beágyazódás idején jobb a nyugalom...de az ovu után legkorábban 5 nap múlva következik be, szóval akkor elvileg ovu után 4 napig még szabad a pálya...:)
maximail
2013-07-29 09:48:56
 
Sziasztok!

Igen, kicsit eltűntem. Abba hagytam a hőmérőzést, mert úgy érzem, nálam semmi értelme. Múltkor a görbe egyértelműen mutatta az ovut úgy, hogy ultrahangon még 3 nappal később látszott a tüsző, aminek még egy-két napja volt az ovulációig... A tankönyvi görbémkor meg elvileg nem is volt peteérés... És csak jobban rágörcsöltem erre az egészre.
Augusztusban megyünk genetikai és immunológiai kivizsgálásra, októberben elmegyek arra laparoscopiás feltárásra, és akkor már minden lehetséges vizsgálat meg lesz. Úgy vagyok vele, hogy októberig már nem nagyon figyelek a ciklusomra. Most négy napot késett, és végül mégis megjött... :-( Szóval kicsit elegem van ebből az egészből...
Ennyit a kesergésemről.

Ha valaki tudja, hogyan kell meghatároztatni az ösztrogéndominanciát, kérem, hogy írja meg!
kbettina
2013-07-29 09:43:48
 
Köszi a bíztatást és együtt érzést, de azt hiszem bele betegszem ebbe a tehetetlenségbe.
Persze mindenkinek szorítok!!!
De nem érem fel ésszel hogy miért nem akar jönni a kisbabám??!!:(
LAdrienn
2013-07-29 09:42:24
 
veroni07 ne aggódj, szerintem nálad is csak később jön ebben a hónapban az ovu, július sokunkat megtréfált már. Látod én is azt hittem nem is lesz pé-m ebben a hónapban aztán tessék :-) még az időzítés is tökéletes volt mostmár csak várni kell, persze mindig ez a legnehezebb
Mirmite
2013-07-29 09:42:22
 
Moha13

Igen:)Jól emlékszel!
25-26 naposak általában,DE...
Most az ovum is később volt,a luteális meg általában
nekem mindig ugyanolyan hoszú.Ezért én holnapra nem várom:)
Moha13
2013-07-29 09:40:20
 
kbettina

Sajnálom...:(

Mirmite

Szép. :)
Jól emlékszem, hogy Neked rövidebb szokott lenni a luteálisod? Mert ha igen, ez bíztató...és ez a kis esés sem számít szerintem, mert a lényeg, hogy még mindig fent van...:)
Mirmite
2013-07-29 09:39:50
 
KBettina

Nem elkeseredni!!!CSak pozitívan:)
Mindig csak előre kell nézni!
Az augusztus hónap lehet sokkal szebb lesz:):)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!