Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
MRitu
2013-07-30 14:47:28
 
Dia1984

Ha nem egy közeli barátom tapasztalatából láttam volna, hogy a kineziológia nem egy humbug, valószínű én sem hiszem el..de nem bántam meg, anno nagy segítséget adott.
Én az aviva tornával vagyok most így, hogy hónapok óta dilemmázom, menjek vagy ne..nem olyan eszeveszett összeg, csak nem tudom használna e..
Adry03
2013-07-30 14:14:28
 
maximal

Az orvos mindig meggyőző. Abban igaza van, hogy így tuti kizár mindent. Abban is, hogy ha már ott van és esetleg talál is valamit akkor azt korrigálni is tudja. Persze a gyógyulási folyamatot neked kell végigélni. Nekem is endometriózis miatt volt laparoskopiám. Tényleg nem a világ vége, de azért elég szar érzés, ha még 1 üveg vizet sem tudsz felemelni és a fürdőig vagy konyháig való eljutás kb. 1 kisebb maratonnal ér fel, mert annyira elfáradsz mire odaérsz. Akkor a gáz felszívódásáról még nem beszéltem. Nálam az is elég kellemetlen volt. Persze napról-napra jobb, de az is idő míg teljesen +gyógyulsz és még segítséggel is nagyon nehézkes az első 1-2 hét. Én is elmúltam már 33. Mi kb. 5 éve próbálkozunk. Részemről már én is átéltem és átgondoltam szinte mindent amit csak lehetett, de mára már eljutottam odáig, hogy inkább elkerülöm a felesleges orvosi dolgokat és úgy lesz ahogy hozza az élet.
Dia1984
2013-07-30 14:04:51
 
Bocsi, Mritu az előző kommentem kineziológusos részét Neked szántam. :)
Dia1984
2013-07-30 13:59:11
 
Szia Maximal!

A kineziológussal kapcsolatban én is szkeptikus voltam/vagyok, de engem is rábeszéltek. 3 alkalommal voltam nála, most 1 hónap pihi van és még megyek kétszer. Nagyon bíztató, amiket mond. És olyan dolgok között látja az összafüggést, amit teljesen kézenfekvő, de az ember lánya mégsem gondol rá. Én nagyon bízom benne, hogy segíteni fog!

A digitális ovu tesz engem is érdekelne...
maximail
2013-07-30 13:34:52
 
Azoktól szeretnék kérdezni, akik digitális ovutesztet használnak. Nekem a sima kis papírcsikok nem nagyon működnek valamiért. De a digitális meg elég drága. Az érdekelne, hogy ezeket korlátlan ideig lehet használni, mint pl. az ovulációs mikroszkópot (amihez szintén béna vagyok), vagy csak meghatározott alkalomkor?

Köszönöm!
MRitu
2013-07-30 13:34:32
 

Sziasztok! Ritkán írok mostanában,inkább csak olvasgatok.
Maximail
Nekem endometriózis miatt volt már pár éve laparoszkópia, nem egy eget rengető dolog. Akkor komolyabb, ha találnak pl összenövéseket, de maga a beavatkozás nem olyan vészes. Kis izomláz van utána mert "felpumpálnak" levegővel, meg 2 metszés amibe kis varrat van, de nem a világ.Sokkal emberbarátabb mint a hagyományos módszer..
Kineziológussal 3 éve én csodákat értem el, ha jó szakember és nem humbug, akkor szuper. Az enyém még babázik, de ha addig nem lesz baba és jön, én is elmegyek megint.
Így most holnap marad a 3. napi vérvétel:)
maximail
2013-07-30 13:25:38
 
Moha!

Én nem hiszem, hogy együttlét árt a beágyazódásnak. Én arra jutottam, hogy a beágyazódásnak normál keretek között nagyjából semmi nem árt. Hiszen a nők többségének "csak úgy lesz" gyereke, és nem készül rá. Szerintem nem szabad hagyni, hogy ez a dolog ennyire meghatározza a házaséletet, mert ha sokáig nem jön a baba, akkor ebből még gubancok is lehetnek. Én próbálom ezt az egészet úgy alakítani, hogy férjem ne nagyon vegyen észre semmit ebből az egészből. Úgy vagyok vele, elég, ha én ezen pörgök állandóan, nem akarom belé is belérakni ezt a feszültséget. Bár sokszor nem egyszerű...

Én most egy barátnőm tanácsára elmegyek kineziológushoz. Nagyon kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle. Én nem nagyon hisezk benne, de állítólag nem is kell...
maximail
2013-07-30 13:17:33
 
Adry03!

A laparoscopiát már vagy 100X átgondoltam, és nekem sem nagyon tetszik, de az orvosom meg olyan meggyőző... A neten is nagyon ellentétes vélemények vannak. Neked, vagy ismerősödnek esetleg volt rossz tapasztalata?

Azt mondja a dokim, hogy akkor legalább minden kétséget kizáróan kiderül, ha van valami fizikális eltérés, mert ezen kívül már minden létező dolgot megéznek rajtunk addigra. Nem tudom, mitévő legyek.

Addig, míg nincs minden kizárva, nem lehet tovább lépni, és már most másfél évnél tartunk. Átjárhatósái vizsgálatot így is úgy is kell csináltatnom, és az orvosom szerint csak a HSG eredménye megbízható, szerinte a HYCOSY adhat fals negatív eredményt.
A HSG akkor már nem sokkal kellemesebb, mint a laparoscópia, még ha utóbbi kisműtétnek is számít. És azt mondja, ha van elzáródás, akkor nagy valószínűséggel úgyis kell laparocópia, ha nincs elzáródás, akkor meg azért kell, mert akkor még mindig nem fogjuk tudni, miért nem jön a baba, és vannak olyan eltérések, amik csak úgy mutathatóak ki minden kétséget kizáróan.

Nagyon mennek a hónapok egymás után, és már elmútam 33 éves, ezért nem sokáig merem már a véletlenre bízni a dolgot... :-S
veroni07
2013-07-30 12:28:25
 
Moha!
Köszi a vàlaszt:) ma az tuti összejön az együttlét:) de holnaptól érkeznek a tesómék...tehàt az ovu időzítés nm túl jó sajna.na mindegy max következő hó...
Amúg mi az a deanna terv?
Moha13
2013-07-30 11:49:30
 
veroni07

Szerintem ma is és holnap is...meg esetleg azután is...szóval ha idő van, akár minden nap...:)

A Deanna-terv szerint pozi ovuteszt napján és a következő két napon, majd egy nap szünet, és még egy együttlét...:)
Én is erre hajtok, csak ez a nagy meleg nem kedvez az összebújáskedvnek...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!