Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Npalmer
2022-05-09 09:04:36
 
Hogy alakult a teszt Nashua? Én várom, hogy végre legyen ovulációm, nem mostanában volt ilyen hosszú ciklusom, talán a műtét is bekavart. Amint lehet, megyünk lombikra, de előtte megvárom, hogy mint mond a doki, aki műtött a 6 hetes kontrollon. Közben pedig intézzük a vizsgálatokat a lombikhoz, amint végre lesz ovum és megjön.
Nashua34
2022-05-08 18:50:49
 
Mi újság van lányok? Nagy a csend :)
Én holnap tesztelek. Aztán ha negatív, szerdán is, és ha az is negatív, abba hagyom a progeszteront, hogy ne legyen túl hosszú a ciklusom. Valahol olvastam, hogy amiatt nem jön meg, ha szedem, de nincs baba, és nem akarom húzni az időt.
Nashua34
2022-05-03 14:08:30
 
Npalmer, hát ez nem volt egyszerű akkor, remélem gyorsan gyógyulsz, és nincsenek fájdalmaid! Kívánom, hogy mihamarabb elkezdhessetek próbálkozni, de gondolom biztosan kell valamennyi regenerálódási idő. Tarts ki, és pihenj sokat!

Nalam semmi extra, szép hullámos a görbém. Még 7 nap...lassan telik az idő. Az progeszteron miatt az ff nem megy bele semmilyen találgatásba, mert hogy az elviszi a hőt, az ovut is csak úgy húzta be, ha aznapra nem írtam be gyógyszer szedést. Utálom amúgy, rettenetesen szédülök tőle, de ha ez segít, szedem ameddig csak kell.
0Kitti0
2022-05-01 11:12:41
 
Köszönöm lányok. Szeretek itt olvasgatni, rengeteget segít ahogy mások megosztják itt a tapasztalataikat.
Kívánok mindenkinek mielőbbi sikeres beágyazódást és pocakgyarapodást a későbbiekben. :)
Npalmer
2022-05-01 10:25:05
 
Sziasztok! Nashua örülök, hogy összejött az inszem. Szorítok nektek! Én túl vagyok a műtéten. Koppán Prof műtött és sikerült teljesen eltávolítani az endometriózist. Sajnos nagyon kiterjedt volt, nagyon nagy belső sebeim vannak, és el kellett távolítani a jobb petevezetékem is. De tiszta vagyok teljesen és a petefészkeim, a bal vezetékem és a méhem teljesen ép. Doktor Úr szerint mivel fiatal vagyok (26) és ott a bal vezető, próbálkozzunk pár hónapot természetes úton. Meglátjuk : ) 6 hét múlva kell mennem kontrollra, felszívódó varratokat kaptam. Most egy ideig pihenni fogok. Kitti én is a clearblue digitálisat szoktam használni, nekem a papírosok nem jöttek be. Én mindig délután csináltam 6 fele, és előtte legalább 3 órán át nem ittam és pisiltem.
Nashua34
2022-05-01 09:27:41
 
Kitti, én is azok táborát erősítem, akik szerint ne a reggeli első vizeletet használd :) úgy olvastam, hogy reggel 8 és este 8 között érdemes, és pisilés előtt 2 órával már ne igyál. Általában ebéd utánra időzítettem, talán ott neked is van szüneted a munkában, úgy nyugisabb. Sokan mondják, hogy jó a digitális, én sose használtam, csak az olcsó papirosat vettem, a 15-ös érzékenységű vált be. Vezesd csak tovább, kell azért 2-3 hónap, hogy megismerd a szervezeted, ne akard azonnal :) a következő ciklusban már sokkal egyertelműbb lesz minden.
0Kitti0
2022-05-01 07:38:18
 
A Clearblue digitális tesztjét használtam. Én is arra gondoltam, hogy amint megkezdem a következő ciklusom, érzékenyebbet kell rendeljek. A mérés időpontja is olyan zavaros nekem. A teszt tájékoztatóján azt írták, hogy bármikor elvégezhető, sőt kiemelték, hogy sok nőnek a reggeli első a kézenfekvő, mivel sem inni, sem pisilni nem lehetne előtte. Én is reggeli elsőből kezdtem, az volt a legkényelmesebb. Aztán több helyen olvastam, hogy bármikor máskor, csak a reggeli elsőből ne. Akkor elkezdtem délelőttönként, de elég macera munkahelyen elvonulni..
Próbálok mindent figyelni magamon, de az önmagam vizsgálata megy a legnehezebben. Viszont érdekes, hogy most, hogy jobban odafigyelek magamra, két napig, a 18.-19. napon éreztem egy kis alhasi fájdalmat, így én is azt gondom, hogy ott volt az ovuláció, ahová a rendszer jelzi.
Most ez a helyzet egyébként, ma reggel “kissé” lentebb esett.
Nashua34
2022-04-30 21:43:58
 
Az ovu teszt használata nem is olyan egyszerű, mint az ember gondolja. Figyelni kell az érzékenységre, lehet neked érzékenyebb teszt kellene, milyet használsz? Mikor végzed a tesztet? Nyákot/méhszáj magasságot szoktál figyelni? Ezek is jelezhetik az ovut. Az alaphődhöz képest nem nagy az különbség, mert az alap is picit magasabb, viszont látványosan felugrott és ott is maradt, így a rendszer szerint megvolt az ovu. Persze 100% biztosat csak az ultrahang tud mutatni. Én első körben a következő ciklusban (ha lesz:)) érzékenyebb tesztet használnék.
0Kitti0
2022-04-30 18:41:01
 
Nashua34
28-35 ciklushossz között szokott lenni, de inkább a 30-on túli a jellemző.
Ovulációs tesztet is használtam ebben a hónapban, de eddig végig negatív volt.. ez aggaszt egy kicsit..
Nashua34
2022-04-30 17:06:06
 
Szia Kitti :)
Nem látok semmi különöset, szép a görbéd, kicsit később volt ovud, mint a 14.nap, de ez nem olyan lényeges. Hány naposak a ciklusaid? Sok sikert!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!