Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2022-05-15 13:20:20
 
Kitti, szerintem is ott lehetett a 24.napon,ha esetleg éreztél is valamit, vagy volt nyák stb, akkor én kitörölném azt a két magas értéket, ahol szerinted beteg voltál, lehet át is rakná 24-ére az ovudat.

Én még mindig csak várom, hogy megjöjjön. Szerda reggel vettem be az utolsó útrót, és még napokkal utána is extra magasan a hőm... Most reménykedem, mert picit csökkent, talán legkésőbb holnap beteg leszek. Baba biztosan nincs, 2 naponta teszteltem, ma is, negativ. Azért ez druva, hogy így kitolja a ciklust, caak múlnak a napok, és semmi sem történik :(
Valószínűleg Tapolcára megyünk mi lombikra, csak legyen végre új ciklusom. Addig is csináltatok egy 3 pontos cukorterhelést, úgyis fogják kérni,és legalább teszek valamit.
0Kitti0
2022-05-15 08:09:18
 
Sziasztok.
Én így állok ma.. Soha nem volt még ilyen hosszú ciklusom. Eddig a múlt havi volt a leghosszabb, a maga 35 napjával. Érdekes, hogy pont a múlt hónap volt az első próbálkozós hónap. Mintha a szervezetem szórakozna kissé..
Viszont amire közben rájöttem, hogy az a nagy kiugrás ott a 19. nap környékén inkább annak tudható be szerintem, hogy iszonyat beteg voltam, így azt inkább figyelembe sem venném, így jobban átgondolva..
Lehetséges esetleg az, hogy inkább a 24. napon történt meg az ovuláció? Első mért hónapomba kezdek kissé belebonyolódni. :D
Npalmer
2022-05-11 10:15:27
 
Vike veled pedig együtt tudok érezni. Én már a 47. ciklusnapon tartok és még mindig nem volt ovulációm pedig a 11. nap körül nagyon próbálkozott a szervezetem, még a hő is olyan mintha. És nekem ovu nélkül sosem jön meg, szóval várom az ovut. Nekem is van PCOS-em, ami kezelve van és elvileg cisztáim nincsenek, LH-FSH rendben van, szóval fogalmam sincs, hogy ennek ellenére miért nem rendszeres az ovulációm. Reménykedem, hogy az endo miatt volt így, és a műtéttel helyreáll.
Npalmer
2022-05-11 10:11:38
 
Nashua mi Pécsett fogunk lombikozni a Reprodukciós Központban. Nem tudom pontosan, hogy más esetekben hogyan működik. Nálunk a Központ keretein belül derült sor az endometriózisra a diagnosztikus lapar során és egyből lombikot mondtak, nem tudom hogy megy ez, ha máshonnan jön az ember. Nekem - ha végre megjön - harmadik napi hormonlaborra kell mennem valamint vírusszerológiára (Hepatitis B, C, Wassermann, HIV), erre férjemnek is. Egy éven belüli rákszűrésem van, szóval az nem szükséges. Más kivizsgálásról nem tudok, hogy kellene. Még az AMH-mat nézetjük meg újra (műtét előtt is megnézték), illetve én még önszorgalomból megnézetem a D, B12, és folsav szintem, mert a Merckformin gátolja a B12 vitamin és a folsav felszívódását és szerintem hiányom van, hiába szedem nagy dózisban, a D-re meg csak kíváncsi vagyok. Korábban megnézték férjemet egy sima spermavizsgálattal, ő teljesen rendben volt. Én még trombózis hajlamot nézettem, meg véralvadást, cukor és pajzsmirigy folyamatosan ellenőrzés alatt van és nagylaborokba is többször elmentem, mivel havonta műtöttek az elmúlt időszakban :/ :D Mi az első lombik előtt más kivizsgálást nem tervezünk. Ha esetleg nem sikerülne, akkor mennénk tovább.
Vike1020
2022-05-11 07:22:47
 
Nashua, uh alapján mind 2 petefészkembe van 1-1 kb 2.5cm es tüsző, ha a 20.c nap körül lennék akkor ez ovu lenne azt mondta :) de mivel 2 nap múlva megkell jönnie ezért visszamaradt tüsző lehet :( csak annyit mondott, hogy lehet ez stressz miatt, úgyhogy betudom annak :/
Megdícsért, hogy ugymond gyógyultnak nyílvánít, nem látszik most, hogy pcos lennék. :)) Egyébként szerinted, lehetséges még, hogy ilyen későn megreped? Szúrkál mind 2 oldal, néha a napok folyamàn a nyúlós nyák is előjön.. vagy ebből már csak ciszta lesz? :/
Nashua34
2022-05-11 06:31:23
 
Vike, majd mesélj mit mondott a doki, kíváncsi vagyok mi lehetett.

Nekem a második tesztem is negativ, a hőm viszont extrém magas, a menstruációm sehol. Mérges vagyok és elkeseredett, ha abbahagyom az utrot, és mégis baba van, az se jó, de ha szedem, akkor meg ez van, meg se jön... Fogalmam sincs mit csináljak, de kezd elegem lenni ebből az állandó agyalásból.
Vike1020
2022-05-10 15:00:58
 
Sziasztok lányok!
Hát, nekem nagyon érdekesen alakul ez a hónap, már a 32. Ciklusnapomon járok és tuti nem volt még ovum :( eleve 35-36 napos ciklusaim vannak. A hőm ebben a hónapban nem nagyon mértem mert ez a hónap kicsit húzós munka szempontjából, de egyszer-egyszer fámértem és 36,2-36,3 szokott lenni.. az alaphőm pedig 36,4-36,5.. ovu után pedig szépen felmegy 37 ig. Most viszont már hamarosan megkellene jönnie de még ovu sehol :( szinte majdnem minden nap van nyákom :( nem értem miért nem reped meg :( érzem is a pici fájdalmat a petefészkemben de a hőm mégse megy fel :( Ma megyek éves szűrésre, úgyhogy izgatottan várom, mit lát az ultrahangon a dokinő. Szerintetek mi lehet? Lehet, hogy egy idegeskedős, picit felborult életvitelű hónap eredménye lehet?
Nashua34
2022-05-10 13:37:00
 
Npalmer, ti hova is jártok lombikra? Azon agyalok, hogy tök feleslegesen szenvedünk itt az inszemmel, kb semmi értelme, és a doki is megmondta, hogy szerinte max még egyet próbáljunk meg, utána lombik. Csak nekem olyan messze van az összes meddőségi központ, kész tortúra lesz majd eljárni... Még mindig úgy van, hogy minden vizsgálatot ujra kell csináltatni a lombikhoz?
Npalmer
2022-05-09 10:31:22
 
Sajnálom :( hát egy ideig azt hittem, hogy volt, de miután már rég meg kellett volna akkor jönnie, így nem vagyok benne biztos hogy volt, pedig a ciklusom 11. napján a hasam is fájt, nyák is volt és a görbe is olyan, mintha... de szerintem csak próbálkozott a szervezetem, vagy nem tudom mi van.
Nashua34
2022-05-09 10:18:47
 
A tesztem negatív :( a hőm is lejjebb, nem sokat remélek, de majd meglátjuk.
Akkor ahova a rendszer húzta, ott szerinted nem volt? Mondjuk tényleg nem egyértelmű.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!