Teherbeesés

A teherbeesés néha nehéz – de a segítség közelebb lehet, mint gondolnád!

Amikor gyermekvállalásra készülsz és tudatosan próbálod megtervezni a teherbeesés idejét, nagyon fontos, hogy tudd, mikor van a peteérésed, azaz hogy mikor van a legnagyobb esélyed arra, hogy természetes úton teherbe ess. Mivel a petesejt mindössze 24 órán keresztül életképes, szükséges, hogy előre tisztában legyél vele, mikor van a peteérésed és a termékeny napjaid. Az időpont előzetes ismeretére azért van szükség, mert akkor van a legnagyobb esélyed a teherbeesésre, ha a petesejt kiszabadulásakor a hímivarsejtek már a petevezetődben vannak.

Teherbeesés Minden nő ciklusa más és más, nem csak a hosszúságukban térnek el, de abban, is, hogy cikluson belül mikor következik be a peteérés. Ha rendszeresen és elegendő adatot viszel be rendszerünkbe, akkor tudományos módszerrel meg tudjuk határozni egyéni ciklus paramétereidet és ezek segítségével az ovulációd időpontja és a termékeny napjaid előrejelezhetővé válnak - így időzített együttlétekkel a legnagyobbra tudod növelni a teherbeesés valószínűségét.

A TervezettBaba.hu a termékeny napjaid tudományos meghatározásához nyújt segítséget. Nincs orvosi vizsgálat, a szükséges méréseket Te magad is el tudod végezni az otthonodban. Neked csak egy pontos hőmérőt és egy kis odafigyelést kell hoznod - mi pedig minden hónapban megmondjuk előre, mely napokon a legnagyobb az esélyed a teherbeesére!

PRÓBÁLD KI TE IS!


Dr. Fülöp István

"Ha egy gyermekre vágyó nő tisztában van ovulációja és termékeny napjai pontos idejével, nagyobb eséllyel esik természetes úton teherbe. A TervezettBaba.hu oldal ezt az információt nyújtja felhasználóinak."

Dr. Fülöp István
Meddőségi részlegvezető főorvos
Róbert Károly Klinika

Dr. Szakács Zoltán

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, ambulancia vezetője
Kelen Magánkórház
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
hirdetések

Rólunk mondták:

"Két hónapja találtam meg ezt a honlapot. Párommal augusztusban jutottunk el arra az elhatározásra, hogy szeretnénk 7 év után egy második gyermeket. Eddig nem sikerült, de az oldal segítségével ez most összejött. Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget."

Éva

Ovuláció kalkulátor

Ovuláció
Lájkolj minket!