Hőmérés

Jó napot Doktornő.az lenne a kérdésem.Eddig nem mértem a hőmet, mert két műszakba dolgozok délelőtt és délután tehát nem megy hogy mindig ugyanakkor mérjem a 6órás alvás mindig meglenne de reggelre 4:20kor kelek. és amikor délután megyek nyilván ez csúszna egy két órát. Megtaláltam ezt az oldalt ahol tudnak segíteni.úgyhogy belevágnék ebbe az önök segítségével. Válaszát előre is köszönöm.További szép napot kívánok.Szandi.


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Kedves Szandi!
Nem tudom, hogy azóta elkezdte e vezetni a hőmérsékletét, de úgy gondolom, érdemes megpróbálni mégis az ébredési hőmérsékletét mérni. Ha minden egyéb körülmény egyezik, és alszik minden esetben hat órát, nem látom okát miért ne kaphatna egy teljesen használható grafikont. Javaslom mindenképpen próbálja meg!
Üdvözlettel,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, én is babát várok! 3 hónapig vezettem a grafikont, és nagy nagy köszönettel tartozom a tervezettbaba.hu oldalnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megismerhessem a szervezetem működését, az ovulációm pontos időpontját. Továbbá köszönöm, hogy a szinte végtelennek tűnő kíváncsiságomat és érdeklődésemet gyors, szakszerű válaszokkal igyekeztek kielégíteni. Még egyszer köszönöm, és mindenkinek ajánlom, aki babát szeretne! "

Erika

Lájkolj minket!