Hogyan lehetne kislányunk?

Kedves Doktornő!
A reggeli hőmet igaz csak 3 napja mérem, de előre szeretném tudni, mikorra időzítsek a férjemmel, hogy nagy eséllyel kislányunk legyen a 2 fiú mellé :-) !? Szülés után 18 hónapig szopizott a kisfiam, és csak ez után menstruáltam - szeptember 16., október 20., november 19., január 3., tehát nem az átlag 28 napos. Ovulációs tesztekből bevásároltunk! Sok helyen olvastam, hogy a hüvely savasságával is tehetünk az ügyért, és hogy ovuláció előtt 2-3 nappal legyünk együtt! Honnan tudhatom előre, hogy mikor lesz ovuláció ? A teszt ebben tud segíteni? Vagy a hőmérőzés? Segítségét előre is köszönjük!
Üdvözlettel,
Adrienn (gyémánt7)


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Kedves Adrienn!
A gyermek nemének megválasztása nem működik nagy biztonsággal, de azért egy keveset mégis lehet érte tenni: http://tervezettbaba.hu/tudastar/fiut-vagy-lanyt-szeretnel .
Az ovuláció személyre szabott előrejelzésére a rendszer három rendszeresen vezetett hónap után képes. Ez különösen az olyan esetekben, ahol a menstruáció nem a Nagykönyvben megírt 28 napos ciklusokat követi, tud igazán hasznos lenni. Amennyiben teljes három hónapot bevisz, a rendszer előre tudja majd jelezni az ovuláció, illetve a menstruáció várható időpontját.
Üdvözlettel,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"1,5 év próbálkozás után az első tervezettbaba.hu oldalon vezett grafikon segítségével a héten pozitívat teszteltem! :) Nagyon örülök hogy véletlenül bár de rátaláltam az interneten erre az oldalra! Köszönet! Kitartást mindenkinek!!!!!!!! Szerintem a négy legfontosabb dolog a sikerhez: egészség, pontos időzítés :) (nem könnyű) , csak pozitív gondolatok legyenek a témában és kitartás!"

Andrea

Lájkolj minket!