Hogyan kell hőmérőzni?

Jó Napot!
Mi párommal 1 éve próbálkozunk, sajnos minden hónapban csalódnunk kell. Egy ismerősöm ajánlotta az oldalt. Személy szerint a kérdésem a hőmérőzés lenne. Hogy hogyan is kell pontosan alkalmazni? Pl. reggel 6 kor kelek az ébredéskor? Vagy ha délelőtt 10-kor kelek az is megfelelő? köszönöm szépen.
Tisztelettel: Nyul Dolli


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Tisztelt Dollika!
Azt, hogy hogyan kell hőmérőzni a http://tervezettbaba.hu/tudastar/hogyan-merjem oldalon tudja megtekinteni. Azt javasoljuk, hogy amennyiben lehetséges, minden nap ugyanabban az időben hőmérőzzön. Tehát, ha hét közben hatkor kel, akkor hétvégére is állítson órát, hőmérőzzön, írja gyorsan fel, és aludjon vissza. Amennyiben ez nagyon kellemetlen, vagy már nem tud visszaaludni, akkor aludjon ahogy szokott, és ébredéskor mérjen hőmérsékletet. Általában nem szokott nagy eltérést jelenteni a görbében, de ha mégis, akkor ez egy hónap alatt kiderül, és áttérhet az ébresztésre. De legalább hat órát mindig aludjon egyfolytában a hőmérőzés előtt, és mérés előtt ne kelljen fel, ne menjen wc-re, ne igyon, lehetőleg semmit se csináljon.
Hasznos elolvasni még a http://tervezettbaba.hu/tudastar/reszletes-utmutato -t is.
Üdvözlettel,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Örömmel jelzem, hogy tegnap megtörtént az orvosi vizsgálat és hivatalosan is babát várok! 7 hetes és csak úgy zakatolt a kis szíve! :D Köszönöm nektek TervezettBaba.hu a segítséget! :D"

valaki1985

Lájkolj minket!