Hogyan hőmérőzzek?

Most kezdtem hőmérőzni. A ciklusom 6. napján 37,0 az ébredési hőm. Ez miért ilyen magas?


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Elsőként figyelmébe ajánlom a http://tervezettbaba.hu/tudastar/hogyan-merjem című cikkünket.
Ha ez alapján mindent tökéletesen csinált, akkor is lehet még számos oka: például sokkal melegebb szobában aludt, előző este pár pohár bort ivott, megfázott. Egy grafikonból az első pár nap után még nem sokat lehet mondani.
A félórás hőméréssel kapcsolatban pedig, ha a hőmérő nem mozdult el, nincs semmi ok arra, hogy ne a pontos hőmérsékletet mutassa. Feltételezem higanyos hőmérőt használt, a többi kikapcsolt volna. Igaz azok is rögzítik az utolsó értéket, de a legtöbb digitális hőmérőnél a leírásuk szerint a csipogás után pár perccel (típustól függ mennyi) mutatja a pontos értéket. Viszont rögzíteni a csipogáskorit rögzíti. Ha ilyennel mért, akkor tekintse kihagyott napnak.
Üdvözlettel: Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!