Hogyan hőmérőzzek?

Most kezdtem hőmérőzni. A ciklusom 6. napján 37,0 az ébredési hőm. Ez miért ilyen magas?


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Elsőként figyelmébe ajánlom a http://tervezettbaba.hu/tudastar/hogyan-merjem című cikkünket.
Ha ez alapján mindent tökéletesen csinált, akkor is lehet még számos oka: például sokkal melegebb szobában aludt, előző este pár pohár bort ivott, megfázott. Egy grafikonból az első pár nap után még nem sokat lehet mondani.
A félórás hőméréssel kapcsolatban pedig, ha a hőmérő nem mozdult el, nincs semmi ok arra, hogy ne a pontos hőmérsékletet mutassa. Feltételezem higanyos hőmérőt használt, a többi kikapcsolt volna. Igaz azok is rögzítik az utolsó értéket, de a legtöbb digitális hőmérőnél a leírásuk szerint a csipogás után pár perccel (típustól függ mennyi) mutatja a pontos értéket. Viszont rögzíteni a csipogáskorit rögzíti. Ha ilyennel mért, akkor tekintse kihagyott napnak.
Üdvözlettel: Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sziasztok! Mariann vagyok 38 éves. Mi a párommal több mint egy éve próbálkoztunk míg rá nem találtam erre az oldalra. Nagyon sokat köszönhetek neki és az itt együttműködő orvosoknak is. Hála Istenek 5 hetes terhes vagyok! Ez mindössze 4 hónap alatt sikerült. Ne aggódjatok, mindenkinek sok sikert kívánok! És köszönöm még egyszer a tervezettbaba.hu-nak :)))"

Mariann74

Lájkolj minket!