A kérdés:

Jó Estét! Szeretnék segítséget kérni. Februárban elvetéltem 8 hetesen. Ma már nem hiszek abban, hogy lehet babám... Pszhiiáterhez járok, lelki problémáim vannak, ennek a vetélés is az oka. Mit csináljak? Állandóan az jár a fejemben, hogy nem lehet babám, pedig az orvosok mondták, hogy lehet... Már 4 hónapja próbálkozunk, de semmi. :( Nagyon elvagyok keseredve! Előre is köszönöm!! Nikolett22


Bóta Tímea pszichológus, relaxációs terapeuta

Bóta Tímea - pszichológus, relaxációs terapeuta válasza:

Kedves Nikolett!
A legfontosabb lépést megtette – segítséget kért, és ha jól értem, kapott azzal, hogy segítő szakemberhez jár. Egy ilyen folyamat alkalmas lehet arra, hogy meglássa az összefüggéseket a jelen élethelyzete és a korábbi történések között. Tehát úton van, jó úton van. Azt viszont fontos elfogadnia, hogy ez egy hosszabb folyamat. Az Ön lelki békéjének, egyensúlyának helyreállítása apró lépésekben, napról napra történik. Ha ezt egy terápiás helyzettel megtámogatja, azzal megadja magának azt a lehetőséget, hogy valódi feldolgozás, elengedés lehessen – mindazzal együtt, ami még az Ön problémájának a része.
Amit én tanácsolhatok, hogy folytassa a terápiáját, és az Önben megfogalmazódó kérdéseket, dilemmákat fedje fel a terapeutája előtt is – mert ő abban a kontextusban látja, ahogy más kevéssé. Amennyiben pedig úgy érzi, hogy elakadt, nem úgy haladnak az önismereti munkával, ahogy azt Ön szeretné – fogalmazza meg azt is. Ez egy bizalmon alapuló kapcsolat, elbírja.
Minden jót kívánok Önnek. Bóta Tímea

 

Te is kérdeznél? Tímea neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!