Aggódok a hőadatok miatt

Tisztelt Doktornő!
Köszönöm a gyors, megnyugtató választ!
Igazából eddig biztos voltam abban, hogy a pozitív ovu teszt, tojásfehérje szerű nyák és hasszurka tájékán lehetett ovu, csak a hőadatok miatt aggódtam, a 36,5 nagyon kevésnek tűnik.

A hőmet csak nem olyan régóta figyelem, és eddig egy másik ciklusfigyelő oldalon dokumentáltam, de azt tapasztalom hogy az kizárólag a hőmérsékletet veszi alapul az ovulació megjelöléséhez, és emiatt nem tűnik annyira megbízhatónak. Ide most vittem csak fel a ciklus adatait...de már ennyi adat alapján is pontosabban lőtte be. Ön szerint az kizárt, hogy a pozitív ovu teszt ellenére mégsem volt tüszőrepedés, és emiatt állandósult nem túl magasan az ébredési hő?
Nagyon bizakodó vagyok, ha most nem is sikerül sem keseredek el, van még esélyünk...és egy csodálatos kislányunk.
Üdvözlettel,
Krisztina


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Kedves Krisztina!
A tüszőrepedés előtt az átlaghőmérséklete körülbelül 36,2-36,3. Utána 36,5-36,6. Ennél nem kell magasabbnak lennie, a tüszőrepedéssel együtt a hőmérséklet körülbelül 3 tizedet emelkedik, ami teljesen jól látszik. Az, hogy meddig megy fel, attól függ, hogy milyen magasan volt az alaphőmérséklete. Nincs elvárt érték, vagy minimum, mindössze az számít, hogy emelkedett-e vagy sem. És ez Önnél nagyon jól látszik! Ez a görbéje eddig tökéletes, nincs min aggódnia, nagyon jól csinálja!
Üdvözlettel,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ha egy gyermekre vágyó nő tisztában van ovulációja és termékeny napjai pontos idejével, nagyobb eséllyel esik természetes úton teherbe. A TervezettBaba.hu oldal ezt az információt nyújtja felhasználóinak."

Dr. Fülöp István
Meddőségkezelési részlegvezető főorvos
Róbert Károly Klinika

Lájkolj minket!