Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Lombikosok, lombikra készülők

Ebben a beszélgetésben 284 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
vamariann
2016-09-13 21:03:09
 
Köszi szépen, Tsibe, utánajárok!
Tsibe
2016-09-13 20:15:01
 
Szóval:
1*3 mg folsav, 1* Femibion 800, 2*1 Fer14
1000 mg E vitamin, 1000 mg C vitamin, és nyomelem kezelés (Folandrol) - ez csak Szlovákiában kapható, de kb. ugyanaz, mint az Inofolic. Egy kúrát megcsinált a Folandrolból, de egy vagyon, azóta ő is a myo inozitol+folsav port issza, mint én. A Fer14-et viszont már nagyon rég elhagytuk.
Ugyan kevés a katona, de azok tökéletesen alkalmasak megtermékenyítésre, úgyhogy talán használ.
vamariann
2016-09-13 19:20:07
 
Köszi, Tsibe, várom! :)
Timi, Neked akkor elég hamar sikerült időpontot kapnod és elkezdeni a programot. Bízunk benne, h a babavárás is gyorsan beköszönt! :)
Én kicsit most felbátorodtam a hozzászólásaitokon, 9M/ml akkor már annyira nem is rossz. B.M.-hez is megyünk, hátha ő is mond vmi okosat + veszünk királydinnye teát. Aztán amíg a lombikra várunk, hátha beköszönt a csoda is. Ha meg nem, rajtunk nem múlik, küzdünk tovább! :)
Vaditimi
2016-09-13 17:11:49
 
Sziasztok lányok!Mariann, köszönöm a drukkot, rám fér :)
Remélem, hamarosan kaptok időpontot konzultációra, és hamar sikerrel jártok majd a lombik során :)
Igen, ahogy hallom, a Kaáli intézetekbe elég nehéz bejutni. Szerencsére tőlünk Bp. kb. 100 km, így mi inkább oda mentünk. Áprilisban voltunk az első konzultáción (kb. 3 héttel előtte kértem időpontot), igaz, ez magánrendelése volt a dokinak, de maga a lombik tb-s, az összes vizsgálattal együtt. A második konzi júniusban volt, és köv. hónapban már lett is volna hely a lombikra, csak sajnos a mensim nem hó végére volt várható, hanem az elejére, így egy hónapot tolódott.
Nálunk a férjem eredményei teljesen jók, velem van a gond. Amh-m béka segge alatt, egyik petevezetőm elzáródva. Ja, és negyven éves vagyok :) Egyébként tavaly már sikerült spontán, de a 10. héten sajnos missed ab lett a vége.
Én is utolsó percig hittem, hogy nem kell a lombik, de sajnos nem így hozta az élet. Viszont remélem, a pénteki vérvételen jó híreket kapok :)
Tsibe
2016-09-13 15:34:00
 
Egyébként, mi már voltunk a győri Kaáliban, és ott minőség javítás céljából komoly "vitaminkoktélt" írtak fel a páromnak. Hamarosan összeszedem neked a listát, hátha találsz benne valami hasznosat, illetve a mennyiségre barátok nagyon ajánlják a királydinnye teát.
vamariann
2016-09-13 15:30:37
 
Köszi Tsibe, már megérte kérdezni. :)
Tsibe
2016-09-13 15:29:04
 
Mindent tőle tudunk :)
vamariann
2016-09-13 15:28:11
 
Ohh, nagyon sajnálom! :( És ezt is B.M. derítette ki?
Remek...bár előbb írtam volna ide. Akkor sztem lemondom az időpontot és kérek hozzá, hallgatnék Rád! :)
Tsibe
2016-09-13 15:19:44
 
Semmiképp ne menjetek Szűcs Miklóshoz! Mi nála kezdtünk, Fer14 újra és újra (a saját terméke). Egyetlen értelmes vizsgálatot sem csinált, egy vérvételen kívül. Kontrollon annyi időt töltött bent a férjem, hogy nem volt időm leülni a székre...és persze egy vagyon! Semmiképp nem ajánlom. Dr. Benyó Mátyáshoz járunk, ő nagyon jó. Kb. a legjobb a városban. Rendes, lelkiismeretes, alapos és mindent szépen elmagyaráz. Az én férjemet ő fogja most műteni. Kb. 2 hétre ad időpontot.
A férjem szervezete spermium ellenes antitestet termel, ergo megöli a spermiumokat, ezért alapból alacsony a szám. Ehhez hozzájött egy komoly immunrendszer túlműködés, ami csak tovább csökkenti a kis létszámot. Ezzel nem lehet mit kezdeni :( Az utóbbi hetekben pedig már annyira drasztikusan kicsi a mennyiség, hogy valószínű biopszia lesz a vége :(

vamariann
2016-09-13 15:06:45
 
Jajj, lányok, de jó, h rátok találtam! :)
Eddig a Kenézy Kórházban voltunk, 2M/ml és 0% mozgékonyságot sikerült 2 hónap alatt 9M/ml-re és 15% mozgékonyságra feltornázni. Ez a kiindulóponthoz képest nagyon jó, de ugyebár a természetes úton való fogantatáshoz még így is igen kicsi az esély. Meg hát ugye mi is évek óta szeretnénk már babát, szóval itt sincs már mire várni. A Kenézyben dr. Osváth Péter vizsgálta, most dr. Szűcs Miklóshoz megyünk magánrendelésre. Ti kinél voltatok, hová jártok?
Tsibe: a férjednél mi az, amin nem lehet javítani? :( (ha nem indiszkrét a kérdés)
Veronika: igen, mi is reménykedünk még mindig a csodákban. Bár folyamatosan csak rossz híreket kapunk egy ideje, még vhol titkon mindig abban reménykedünk, h nem kell végigjárnunk ezt a hosszú folyamatot és megesik rajtunk a Jóisten szíve. :) Rengeteg olyan történetet hallottam már, ahol lombik után jött spontán a kistesó, de ez ugye azokra igaz, ahol az anyukánál volt gond. Na de csodák ugyebár léteznek. (azt mondják...:))
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!