Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Vetélés után..

Ebben a beszélgetésben 265 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kinderwunsch
2017-02-11 16:03:15
 
Szia! Szerintem a cukros ételek nem nagyon befolyàsoljàk,én is édes szàju vagyok. Azt màr hallottam,hogy van petevezeték àtjàrhatòsàgi vizsgàlat,de szerintem az àtfujàst csak akkor csinàljàk ha ott talàlnak valamit ami bezavarhat. Èn 2 napja elég furàn érzem magam. Szèdülés,hànyinger,fàradtsàg....... Majd jövőhéten kiderül........☺
minacintia96
2017-02-11 00:25:54
 
Kinderwunsch: Nagyon jó lenne ha már ott tartanánk! Most szeretném elkezdeni a méhpempőt, aztán majd kiderül! Szerinted számít a cukros ételek vagy a cukor fogyasztása? Mert elég édes szájú vagyok, de ha ez akadály akkor elhagynám ezt. Amúgy te hallodtál már a petevezeték átfújásról? Azt mondták hogy az lehet hogy segíthet valamennyit.
Kinderwunsch
2017-02-10 07:34:01
 
Szia! Én màr sokmindent kipròbàltam,teàk,vitaminok,méhpempő....Az orvosok szerint minden rendben van,de sajnos jùnius òta megint vàrat magàra a baba. Màr nagyon kétségbe vagyok esve. 30 éves vagyok es màr csak ez hiànyozna a boldogsàgunkhoz. Eddig ovu teszteltem es màr a nemvàrt előtt teszteltem,de annyi csalódàs ért màr,hogy megfogadtam,hogy ebben a hónapban semmit nem csinàlok csak vàrok. 6 nap mùlva nem vàrom,majd kiderül mi lesz. Neked is drukkolok és remélem hamarosan irhatunk arrol is hogy nő a pocakunk!!!!
minacintia96
2017-02-09 23:17:53
 
Kinderwunsch: Szia miis nagyon szeretnénk kisbabát ,de sajnos nem akar összejönni. Több mint 1 éve összejött a baba,de amikor elmendtem az orvoshoz egyből elküldött hasi ultrahangra mert azt mondta hogy valami nincs rendben. Mikor elmendtem akkor közölték hogy nincs szívhang! Teljesen összetörtem, és még a mai napig nem dolgoztam fel teljesen! Azóta próbálkozunk de semmi. Gravidát szedek és folsavat! Nem tudom hogy mit tehetnék még! Iszonyatos ez a nagy várakozás! Te szedsz valamit? vagy próbálkozol valamivel?
Kinderwunsch
2017-02-03 18:51:44
 
Sziasztok!
Nem tudom jár-e itt még valaki. Új vagyok itt,és még soha sehol nem irtam le a történetem. A pàrommal màr több éve pròbàlkozunk a babával. Mindkettőnknél minden rendben. 3 éve volt egy vetélésem,8.hétben. Már az is szörnyü volt. Aztán 2 évet vàrtunk az ujjabb csodàra,és pontosan most egy ève meg is történt. Terhes lettem. Minden rendben volt,egészen a 12.hétig. Ekkor közölte az orvosom hogy a nyaki redő túl vastag ezért tanácsolja a magzatviz és méhlepény vizsgàlatot,hogy kizàrhassuk a sùlyos rendellenességeket. Aztàn 3 hét mulva kaptam időpontot a korhàzban. Ujra megnéztek Uh-n. Az értékek itt mar rendben voltak. Az orvos megis ragaszkodott a vizsgàlathoz. Hasfalon keresztül vettek mintàt,majd elküldték egy genetikai laborba. Ezt követően 1 hét utàn kellett vissza mennem kontrollra. Bementem,mondta az orvos hogy a baba makk egészséges és kislàny lesz. Aztàn megnézett ujra Uh-n. Es hosszu percek utàn csak annyit mondott,hogy sajnàlja de nincs mar szivhang. Egy vilàg omlott össze bennem. Màsnap be kellet feküdnöm,meginditottàk a szülést és 14 òra vajudàs utàn vilàgra hoztam a kislànyom.....Első baba volt. Azóta màr ujra pròbàlkozunk,de ismèt semmi. Csak telnek a hónapok....ès én mindig csak reménykedek. Bocsi hogy ilyen hosszura sikerült,de ez az én törtènetem.
tifani
2015-06-02 08:32:51
 
Sziasztok!
Köszönöm a biztatásotokatat.
Igen pozitivan állok hozzá máshogy nem lehet feladni nem adom.
Igen teljeskörü kivizsgálást csináltak.
Folsavat is szedek külön meg femibliont én is.
Az orvos azt mondta 2 ciklust várjak meg és utána probálkozhatok.

Hát kitartást nektek is főleg a lombik próbálkozás után hihetetlen h van lelkierőd tudom nagyon nehéz.

Még nem állt vissza a vérzésem de má nagyon várom most ez a legnehezebb várni utána meg aggodni h minden renbe legyen

Kitartást neketek is és sok sikert
Szesen
2015-05-31 21:58:37
 
Szia tifani...

Nehezen találom a szavakat.
Nehéz ilyenkor bármit is mondani, hiszen tudom, hogy semmi sem segít...
Teljes szívemből kívánok Neked olyan gyógyírt , mint ami nekem is jutott.
Egy picibabát , ami átsegít a veszteségeken!
kardvirag
2015-05-31 06:33:13
 
Tifani Te egy nagyon erős nő vagy, hogy mindezt kibírtad, és le is tudod írni.
Nagyon sajnálom a Veled történteket, szörnyű! :(

Kitartást, erőt a továbbiakban, ne add fel a reményt!
KatkaManó
2015-05-30 14:49:07
 
Tifani, nagyon sajnálom ami veled történt :(
Teljesen át érzem. Mi 2013 óta lombikoznunk. Tavaly novemberben 4. lombik lett sikeres és 20.héten meg kellett szülnöm mert súlyos szívfejlődési rendellenessége volt :( Ez 2 hónapja történt.

Nekem is az MHTFR gond van de ez "csak" folsav felszívódási gondot jelent ezért aktív folsavat kell szednem. A Femibion az egyetlen ilyen terhes vitamin. Néztek már nálad trombophiliai panelt? Vagy esetleg genetika hogy a babákkal mi történt?
Nagyon mélyen érintett a történeted és kitartást...
Anitacool
2015-05-29 21:43:56
 
Tifani hihetetlen erős lehetsz, mert a történet ellenére érzem, hogy pozitív tudtál maradni. Én mielőbbi sikert és problémamentes terhességet kívánok neked! Remélem, hamarosan beáll a ciklusod és újra próbálkozhattok. Vagy most türelemre intett az orvosod? Várunk szeretettel az "Itt a görbém" topikban, ha van kedved megosztani a tapasztalataidat. Sok-sok erőt és kitartást nektek, mindkettőtöknek!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!