Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Sikerült! :)

Ebben a beszélgetésben 6 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Terhes vagyok! témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
moszatka
2018-02-05 06:35:53
 
Kedves Tervezettbaba.hu!
Köszönöm Nektek az oldalt! Szépen vezettem a hőmet, és az általatok bejelölt termékeny időszak bejött :) Tegnap pozitívat teszteltem. Bár mèg nagyon halvány a csík, de látszik és a hőm sem esett le.
További sok sikert kívánok minden babavárónak!
Andi198729
2016-11-02 08:15:28
 
Kedves Andrea03!

Tudom, régi a bejegyzés, de most olvastam a sikeres grafikont, és a siker kulcsát, arra lennék kíváncsi, hogy mikorra időzítettétek az együttléteket, a hőmérséklet alapján, mivel mi is kisfiút szeretnénk elsőre, így jó lenne időzíteni az együttléteket, hogy sikerüljön. Nekem az ovulációs teszt nem jött be, mindig negatívot mutatott, sosem volt pozitív, pedig van ovulációm. Tehát arra lennék kíváncsi, hő alapján mikor került sor az együttlétekre, a leesett hős napon, utána szünet, majd megint együtt, tehát melyik napokon volt az a 2 pozitív ovu teszt? A választ előre is köszönöm. Így talán a hő alapján sikerülne összehozni.
Beaaa
2015-12-03 19:33:15
 
Sziasztok!
26 éves vagyok.Pont egy éve próbálkoztunk,5 hónapja csináltam a grafikont.
Kb.26 naposak szoktak lenni a ciklusaim.Ma van a 28. nap és a tesztem pozitív lett.December 19-én lesz az esküvőnk és 7 éve vagyunk együtt.
Ma reggel volt először hányingerem,de 3 napja olyan mindjárt megjön érzésem van és elképesztően fáj a fejem.Ennek ellenére nagyon boldogok vagyunk.
Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak a segítséget!
Andrea03
2015-11-18 11:56:17
 
Sziasztok,

Azon szerencsés anyukák közé tartozom akiknek már van 1 gyermeke. A kislányomra 1,5 évet vártunk akkor rátaláltam erre az oldalra és az első grafikon alapján sikerült is! :)
Amikor a lányom elmúlt 1 éves úgy éreztük jöhet a kistesó akkor is első grafikon alapján sikerült! :)
Sajnos azonban még az első 12 hétben műtéti úton be kellett fejezni azt a várandóságot. Nagyon borzasztó érzés volt soha nem gondoltam volna hogy egészségesen, túl egy álomszép várandósságon, egészséges kislányomat természetes úton megszülve velem ilyen előfordulhat. :(
Természetesen nem adtuk fel és amint lehetett újra nekifutottunk és immár harmadjára is sikerült a grafikon adatai alapján jól időzíteni és elsőre várandósá válni!
December 13.-ára várjuk a kisfiúnkat! :) Nagy-nagy örömben és boldogságban!
A fentiek alapján úgy gondolom esetünkben a siker kulcsa az időzítésben rejlett! Segítség képp csatolom a grafikonom! Ami mindhárom grafikonomban egyforma az az hogy 2db pozitív ovulációs teszt volt mindhárom ciklusban. Az együtlétek pedig mindíg a 2. pozitív teszt napra időzítettük, előtte 1-2 napot kihagyva. Reményeim sokaknak segít amit leírtam! Kitartást és sok sikert mindenkinek!
Köszönet a véletlennek ami alapján megtaláltam ezt az oldalt és mindenkinek aki ezt az oldalt létrehozta és üzemelteti!
Adminisztrátor
2012-10-14 16:02:51
 
Gratulálunk Andi!

Sok-sok boldogságot Nektek!

Szabó Petra
ügyfélszolgálat 
Andrea01
2012-10-14 12:15:56
 
Sziasztok!

1,5 év próbálkozás után az első tervezettbaba.hu oldalon vezett grafikon segítségével a héten pozitívat teszteltem! :) Nagyon örülök hogy véletlenül bár de rátaláltam az interneten erre az oldalra! Köszönet! Kitartást mindenkinek!!!!!!!! Szerintem a négy legfontosabb dolog a sikerhez: egészség, pontos időzítés :) (nem könnyű) , csak pozitív gondolatok legyenek a témában és kitartás!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!