Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Sikerült! :)

Ebben a beszélgetésben 4 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Terhes vagyok! témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Beaaa
2015-12-03 19:33:15
 
Sziasztok!
26 éves vagyok.Pont egy éve próbálkoztunk,5 hónapja csináltam a grafikont.
Kb.26 naposak szoktak lenni a ciklusaim.Ma van a 28. nap és a tesztem pozitív lett.December 19-én lesz az esküvőnk és 7 éve vagyunk együtt.
Ma reggel volt először hányingerem,de 3 napja olyan mindjárt megjön érzésem van és elképesztően fáj a fejem.Ennek ellenére nagyon boldogok vagyunk.
Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak a segítséget!
Andrea03
2015-11-18 11:56:17
 
Sziasztok,

Azon szerencsés anyukák közé tartozom akiknek már van 1 gyermeke. A kislányomra 1,5 évet vártunk akkor rátaláltam erre az oldalra és az első grafikon alapján sikerült is! :)
Amikor a lányom elmúlt 1 éves úgy éreztük jöhet a kistesó akkor is első grafikon alapján sikerült! :)
Sajnos azonban még az első 12 hétben műtéti úton be kellett fejezni azt a várandóságot. Nagyon borzasztó érzés volt soha nem gondoltam volna hogy egészségesen, túl egy álomszép várandósságon, egészséges kislányomat természetes úton megszülve velem ilyen előfordulhat. :(
Természetesen nem adtuk fel és amint lehetett újra nekifutottunk és immár harmadjára is sikerült a grafikon adatai alapján jól időzíteni és elsőre várandósá válni!
December 13.-ára várjuk a kisfiúnkat! :) Nagy-nagy örömben és boldogságban!
A fentiek alapján úgy gondolom esetünkben a siker kulcsa az időzítésben rejlett! Segítség képp csatolom a grafikonom! Ami mindhárom grafikonomban egyforma az az hogy 2db pozitív ovulációs teszt volt mindhárom ciklusban. Az együtlétek pedig mindíg a 2. pozitív teszt napra időzítettük, előtte 1-2 napot kihagyva. Reményeim sokaknak segít amit leírtam! Kitartást és sok sikert mindenkinek!
Köszönet a véletlennek ami alapján megtaláltam ezt az oldalt és mindenkinek aki ezt az oldalt létrehozta és üzemelteti!
Adminisztrátor
2012-10-14 16:02:51
 
Gratulálunk Andi!

Sok-sok boldogságot Nektek!

Szabó Petra
ügyfélszolgálat 
Andrea01
2012-10-14 12:15:56
 
Sziasztok!

1,5 év próbálkozás után az első tervezettbaba.hu oldalon vezett grafikon segítségével a héten pozitívat teszteltem! :) Nagyon örülök hogy véletlenül bár de rátaláltam az interneten erre az oldalra! Köszönet! Kitartást mindenkinek!!!!!!!! Szerintem a négy legfontosabb dolog a sikerhez: egészség, pontos időzítés :) (nem könnyű) , csak pozitív gondolatok legyenek a témában és kitartás!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!