Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: kineziológus

Ebben a beszélgetésben 21 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
aranyhaj88
2013-12-23 08:56:01
 
Viszont kívánok kellemes ünnepeket:-)
Moha13
2013-12-21 19:01:29
 
aranyhaj
Szép KArácsonyt és jó szilveszterezést! :)
És hajrá 2014!!! :)
Moha13
2013-12-21 19:00:22
 
köszi!
Csak készülök a januárra infókkal...:D
aranyhaj88
2013-12-21 18:54:28
 
Valóban elég érdekes volt a szitu. Mi pici műanyag gyógyszeres dobozban vittük. A ruha alatt a hasfalamnál volt a doboz. Egy órán belül beértünk. Én úgy tudom, hogy el kell telnie valamennyi időnek, hogy megtudják vizsgálni.
Lehetett volna helyben is produkálni, de szerintem ez így még mindig kevésbé ciki a fiúknak.
Moha13
2013-12-20 22:52:08
 
aranyhaj88
Örülök, hogy haladnak a dolgok és hogy az eddigi eredmények jók. :)
A testhőmérsékleten tartást hogyan oldottátok meg? És amúgy hogy van ez? Kinyerődik az anyag, gyorsan kocsiba pattantok, úgy, ahogy vagytok és uzsgyi? Mert elég érdekes lehetett a szitu...:)
Bocs az indiszkrétért...nem muszáj válaszolni. :)

Szép Karácsonyt! :)
aranyhaj88
2013-12-20 19:53:40
 
Szia!
Végül én sem bírtam ki januárig, és múlt hét pénteken (a ciklusom 12. napján) elmentem ultrahangra. A nőgyógyászom mindent rendben talált. Megfelelő vastagságú méhnyálkahártya és egy majdnem két centis tüsző látszott az ultrahangon.
Tegnap a kineziológusnál tartalmas másfél órát töltöttem. Beszélgetés mellett gyakorlatokat kellett csinálni, ezekből „házi feladatot” is kaptam. Úgy érzem rávilágított egy-két dologra, ami bennem eddig nem volt tudatos. Ma reggel könnyebb lélekkel ébredtem. Január közepén megyek legközelebb.
Ma a férjemet illetve inkább a „termékét” megvizsgálta a nőgyógyászom. Itthon gyűjtöttük az anyagot, aminek testhőmérsékleten kellett beérnie a laborba. Ott is minden rendben volt. Aktívak a fiúk;-)
Tőlem vettek ma le vért, de annak csak jövőre lesz meg az eredménye.
Szóval most így állunk. Jó érzéssel tölt el, hogy teszünk az ÜGYÉRT. Ez most reménnyel tölt el.
Moha13
2013-12-19 23:24:14
 
aranyhaj
Mi volt a kineziológusnál?
A nőgyógyászt azt hiszem, megtartom, szimpatikus volt, UH-n úgy tűnik, odabent minden rendben. :)
krisszi11
2013-12-09 14:37:51
 
Sziasztok, szerintem mindenképpen fontos egy alapos kivizsgálás, egy szimpla vérvétel, UH. Sajnos nagyon sok a pajzsmirigy betegség, ami gyakorlatilag tünetmentesen is okozhat meddőséget. Mi még "csak" 4 hónapja próbálkozunk, 3. gyerek, nekem pld a pajzsmirigy problémám biztosan nem segített a babáasodásban. Most készülök kineziológushoz, a kisfiam asztmáján egy ülés után segített! azóta tünetmentes, a gyógyszert is elhagytuk. Írjátok meg kérlek a tapasztalataitokat!
aranyhaj88
2013-12-08 15:49:48
 
Én úgy vagyok az orvosokkal, mint a jó szakemberekkel. Nagyon nehéz megfelelőt találni. Ebben a hivatásban is vannak jobbak és kevésbé jók. Ha viszont megvan akkor, az meg tudja könnyíteni az életed.
Mi már másodszor futunk neki a baba-projektnek. Az év elején munkahelyet váltottam, így egy fél évig nem dolgoztunk rajta. Nyáron voltam citológián és az orvosom emlékezett rá, hogy egy évvel ezelőtt mondtam már neki, hogy próbálkozunk a babával. Akkor ő már el akarta kezdeni az alapos kivizsgálást. De így elhalasztottuk. Én eddig nagyon megvoltam vele elégedve. Mindig nagyon alapos volt, nagyon bízom benne.
Maximail! Nagyon sajnálom, hogy rossz tapasztalatid voltak. Tudom, az ember néha úgy érzi mintha csak futószalagon vizsgálnák. Barátnőim magánrendelésen is tapasztaltak ilyet. Remélem, hogy találsz majd egy orvost, aki tényleg a probléma gyökerét keresi meg. Persze joggal gondolhatod, hogy én még könnyen beszélek….
Én úgy tudom, hogy 2 év még lehet normális. Anyukámnak 2 év kellett. Anyósomnak 5 év!!! Sajnos nem olyan egyszerű ez, mint képzeljük.
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy nálam vannak lelki eredetű problémák. Elég zűrös gyerekkorom volt, aminek a terhét ma is cipelem. De remélem ezeket most majd sikerül elengednem.
Ez most egy picit kusza lett, ne haragudjatok…
maximail
2013-12-07 15:03:45
 
A gond az, hogy nekem az a véleményem, hogy azért olyan nem nagyon van, hogy minden rendben, és a baba "csak úgy" nem jön. Inkább az az érzésem, hogy nem vizsgálnak ki alaposan. És aztán ha mondjuk 20-30-40 hónap után mégis összejön a baba, akkor ott szervezet végre legyőzött valamit. Véletlenül pont helyrebillentek a hormonok, felszabadult a petevezeték, éppen összeszedte magát legalább egy "kiskatona", vagy tudom is én. Nálunk a vizsgálatok döntő részét az én utána járásomra és kérésemre végezték el, egy részét magánban. Pedig jártunk már Kaáli intézetben is, de valahogy ott abszolut nem éreztem, hogy a dolgok végére akarnának járni. Inkább úgy éreztem, gyorsan túl akarnak lökni azon a néhány kötelező vizsgálaton, ami az inszemhez, vagy a lombikhoz kell. Hát engem senki ne lombikozzon, hormonozzon, vagy laparoscópozzon, míg minden más nincs kizárva, tisztázva... De nem mondtak semmit. Tényleg mindennek magamnak kell utána járnom... Most még egy PCT tesztre szeretnénk elmenni, aztán jövő szeptemberig tényleg próbálom pihentetni a dolgot.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!