Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: babások segítsége a babára váróknak :)

Ebben a beszélgetésben 170 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nikdia
2015-02-06 11:37:38
 
Köszönöm! :)
De majd csak akkor tudom igazán elhinni, ha látom a monitoron.
Addig meg csak reménykedek, hogy minden úgy alakul,ahogy kell.
Még megvárom a jövő hétfőt, ha akkor is két csík lesz és erősebb,bejelentkezem dokihoz. Addig még nem merek igazán örülni.
Fantasyc
2015-02-06 11:27:35
 
Nikdia, gratulálok!!!!!! :-)
Mayann
2015-02-06 11:27:11
 
Kedves Mindenki!

Moha 13 kért meg, hogy ide is másoljam be az egyik topikba írt soraimat, történetem, mely remélem, hogy sokaknak ad erőt:) Ma megyek orvoshoz, remélem jókat mond:DDDD Görbém sajnos nincs, mert már az első lombik előtt ( ami ugye sikertelen lett) teljesen feladtam, hogy lehet természetes úton gyerekünk és már nem követtem ezeket.. De olvassátok el a történetet,mert korábban én sem hittem a csodákban és pesszimista voltam, mégis megtréfáltak...

Kedves Mindenki!

Szeretném veletek megosztani a történetem, hogy talán egy kis reményt adjak másoknak és mert éppen 220 a vérnyomásom a hitetlenkedéstől és gondoltam, itthon egyedül jobb, ha kiírom magamból!
Mi a férjemmel több mint 3 éve próbálkozunk babával. Neki már van 2 nagy gyereke, így lelkileg is nehéz volt és hihetetlen is amikor az orvos kijelentette, nagy valószínűséggel, nem lehet természetes úton gyerekünk miatta. ( Kevés és fregmentált sperma...). Így lombikozni kezdtünk ICSI eljárással. Tavaly szeptemberben volt a 2-ik sikertelen lombik. Az elsőnél nem sikerült fagyasztani sem, a másodiknál 1 embriót igen és 2-öt ültettek vissza. Én teljesen feladtam, mert a férjem nem támogatott úgy ahogy elvártam, hiszen neki a "megnyugtató tudat" hogy van 2 gyereke már, ott volt. Ráadásul ott a szorító idő ő 46 éves én 33, de a tartalékainkat a lombik és gyógyszerek, orvosok felemésztették teljesen...Így úgy döntöttem, hogy a tervezettel ellentétben, nem megyünk most februárban a fagyi babáért, hanem keresek munkát ( előzőt a lombik miatt feladtam augusztusban) és visszamegyek dolgozni, aztán majd nyáron visszatérünk a dologra. Nehéz volt ez a döntés nagyon lelkileg, az évek alatt sok pillanat volt, amikor láttam a párom a gyerekeivel és én dühöngtem és sírtam belül... Kaptam is munkát, pár napja derült ki, ráadásul bár nem fizet olyan jól, szeretném csinálni... Nem is foglalkoztam azzal, hogy 4 napja késik..Volt már ilyen az injekciók után 2-3 hónapig a hormonháztartásom meghülyül.. Ma azonban csináltam egy tesztet és még kettőt mert nem akartam elhinni. Képzeljétek pozitív!!!:)) Teljesen természetes úton, úgy hogy a férjemnek azt mondták nem valószínű hogy lehet, úgy hogy 2 lombik sem sikerült és nekem hpv-m van és endometriosis gyanúm. Tehát most kíváncsian várom, hogy jövőhéten mehessek orvoshoz és igazán elhihessem, hogy ilyen létezik és tényleg nem hazudik 3 db teszt:DDD Tehát, nincs lehetetlen lányok! Én is azt hittem, feladtam és tessék:))
RDalma93
2015-02-06 11:25:04
 
Nikida gratulálok!
Nikdia
2015-02-06 11:15:32
 
Az a helyzet, hogy végül mégis megjelent rendesen a második csík, erősebben, mint 2 napja. De még mindig gyengébben, mint a kontrol..
Nem tudom elhinni, annyi negatív teszt után..alig merem elhinni.
Nikdia
2015-02-06 09:46:38
 
Sziasztok!

Ma egy fél fokot emelkedett a hőmérsékletem.
Csináltam tesztet, egy más fajtát, kazettásat (Walentin), elég furán néz ki a második csík. Ki van emelkedve és fehér, mellette meg rózsaszín. Szerintem ez totál negatív. Nem nagyon értem.
A melleim még mindig nagyon feszülnek. Ez van.
Megvárom a jövő hét hétfőt a következő teszttel, ahogy a rendszer tanácsolta.
Nikdia
2015-02-05 15:27:21
 
Aranyosak vagytok, hogy szurkoltok! :)
Köszönöm!:)

kicsikincs
2015-02-05 14:47:04
 
NIKDIA, MOHA!

Egész szépen áll a görbétek!! :) Remélem jó hírrel szolgáltok hamarosan!! Szurkolok!
Én még csak itt tartok....de várom én is a végeredményem!! :)

Tincsi
2015-02-05 14:18:22
 
Hu, Nikdia nagyon szurkolod neked!!
Nikdia
2015-02-05 11:41:42
 
Moha,
minden második nap együtt voltunk egyszer, ahogy a doki mondta.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!