Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Hibajelzés

Ebben a beszélgetésben 55 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Hibajelzés témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adminisztrátor
2012-11-05 09:56:52
 
Kedves Topolina!

A jelenlegi ciklusodban nagy valószínűséggel valóban nem a megfelelő helyen van jelölve - egyelőre - a termékeny időszak. Ennek az az oka, hogy rendszerünk tipikus mintázatokat keres a hőmérsékleti adatokban és ha ilyet talál, a legvalószínűbb helyre helyezi a termékeny időszakot. Időnként, különösen, ha nagyon ingadoznak a bevitt adatok, akkor előfordulhat, hogy olyan helyen talál ovulációra jellemző hőmérséklet mintázatot a rendszer, ahol valójában nem történt ovuláció - ez történt a te esetében is. Ha további adatokat visz be a ciklus során, a termékeny időszak jelölt helye változni fog.

Az nem baj, hogy ha a még le nem zárt ciklusban változik a kijelzett ovuláció helye, hiszen a célunk a ciklus végén tudni, hogy mikor volt az ovuláció. Ha ezt tudjuk (és minél több ciklusban lemértük), akkor a következő ciklusokban egyre pontosabb előrejelzést tudunk adni a peteérésed várható időpontjára. Tehát minden egyes mért ovulációtól "okosodik" a rendszerünk, egyre jobban kiismeri a tested, és így tud majd pontos előrejelzést adni neked a jövőben.

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat
TervezettBaba.hu 
Topolina
2012-11-04 11:55:00
 
Sziasztok! Szeretnem megkerdezni,hogy mi alapjan adott a grafikon ovulaciot 4 nappal a menstruaciom utan?? Nekem az atlaghoz kepest rovid a ciklusom,de azert nem ennyire.. :) Koszonom. Topolina.
nonloso
2012-11-02 12:01:48
 
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy miért 25 ezredes pontossággal  van rovátkázva a hőmésékletgrafikonom az új ciklusban? Elvileg nem állítottam át rajt semmit. Mindig csak egytizedesjegyet szoktam amúgy megadni. Várom válaszotokat. Köszönöm.
Adminisztrátor
2012-02-14 18:47:55
 
Valószínűleg túl régi a böngésződ vagy nincs engedélyezve a javascript futtatása.
(Mi beléptünk a nevedben és megjelent a grafikon.)
Próbáld meg egy másik böngészővel megnyitni az oldalt, vagy frissíteni a jelenlegi böngésződet.
Ha megírod ide vagy az ugyfelszolgalat@tervezettbaba.hu címre a böngésződ típusát akkor segítünk a frissítésben! 
Rituci
2012-02-14 17:05:06
 
Miért nem jelenik meg a grafikon a bevitt adatok után?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!