Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Hibajelzés

Ebben a beszélgetésben 52 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Hibajelzés témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Christl
2015-02-11 14:58:12
 
Kedves Admin!

Még csak pár napja használom a rendszert, de a termékeny napok és az ovuláció időpontja mást mutat a naptárban és mást a grafikonon. Most akkor melyiket figyeljem? Köszönöm!
jucuss
2014-11-18 22:00:51
 
Helló.
Gondom az lenne, hogy a grafikon nagyon fura, össze van csúszva teljesen, nagyon picike, a napok és a hónapok nevei össze vannak mosódva és gyakorlatilag semmit nem tudok belőle ki hámozni! Egyébként imádom ezt az oldalt, nagy segítségemre volt az első gyermekem tervezésénél!! :) Most szeretnénk a második gyermekünket "tervezni" ezért szeretném ismét használni ezt az oldalt!!
Köszönök mindent!! :)
arcsi
2014-02-21 09:23:30
 
Köszönöm a választ Kedves Admin!
Adminisztrátor
2014-02-20 20:02:51
 
Kedves arcsi!

A jelenlegi ciklusodban nagy valószínűséggel valóban nem a megfelelő helyen van jelölve - egyelőre - a termékeny időszak. Ennek az az oka, hogy rendszerünk tipikus mintázatokat keres a hőmérsékleti adatokban és ha ilyet talál, a legvalószínűbb helyre helyezi a termékeny időszakot. Időnként, különösen, ha nagyon ingadoznak a bevitt adatok, akkor előfordulhat, hogy olyan helyen talál ovulációra jellemző hőmérséklet mintázatot a rendszer, ahol valójában nem történt ovuláció - ez történt a te esetében is. Ha további adatokat visz be a ciklus során, a termékeny időszak jelölt helye változni fog.

Az nem baj, hogy ha a még le nem zárt ciklusban változik a kijelzett ovuláció helye, hiszen a célunk a ciklus végén tudni, hogy mikor volt az ovuláció. Ha ezt tudjuk (és minél több ciklusban lemértük), akkor a következő ciklusokban egyre pontosabb előrejelzést tudunk adni a peteérésed várható időpontjára. Tehát minden egyes mért ovulációtól "okosodik" a rendszerünk, egyre jobban kiismeri a tested, és így tud majd pontos előrejelzést adni neked a jövőben.
arcsi
2014-02-11 07:47:30
 
Kedves Admin!A mostani ciklusomnál a rendszer nem jelölte be a mensim 3.napját pedig az adatokat úgy vittem be már többször ellenőriztem.Január 24.én már nem jelöli pedig akkor még volt.
Adminisztrátor
2013-10-29 08:44:13
 
Kedves Editke84!

Örülök, hogy megoldódott a probléma, épp most akartam utánanézni, hogy mi lehet a gond.

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat
Editke84
2013-10-29 08:42:32
 
Köszönöm, mostmar minden rendben :)
Editke84
2013-10-29 08:36:35
 

Kedves Admin,

Nem tudom mi törtenhetett, de a ciklusom 6. es 7. napjan nem tudtam belepni, es ma akartam hömersekleti adatot felvinni, es uj ciklust kezdett, az elözöt lezarta.

Mi törtent? Ha ket napig nem lepek be akkor az aktualis havi ciklus mar ervenytelen is ?

üdv:Edit
Adminisztrátor
2013-06-26 08:58:04
 
Kedves Izzie!

A rendszerünk érzékeli az általad bevitt értéket, csak nem veszi figyelembe - pontosabban kiszűri a bevitt adatok közül, mivel a 22.-re bevitt hőmérsékleti érték szélsőségesen kilóg az előtte lévő és az utána következő napok értékei közül.

Normál esetben ilyen mértékű kilengés nem lehet a hőmérsékleti adatok között, valószínűbb a mérési hiba, ezért inkább számított értékkel helyettesítjük a számítások során.

A pozitív ovulációs teszt eredményét nem "azonnal" vesszük figyelembe, hanem a többi bevitt adattal együtt. Ha a következő napokban az egyéb adatok is összhangban lesznek a teszt eredményével, akkor a rendszerünk áthelyezi majd a mért ovuláció időpontját.

Az előrejelzések szempontjából a ciklus végén kijelzett (sőt, a már lezárt ciklusokra vonatkozó) mért ovulációs időpont lesz majd a mérvadó. Ezért ne nyugtalankodj, ha a ciklus közben változik a kijelzett mért peteérés ideje, rendszerünk azt mindig a bevitt adatokból számítható legvalószínűbb időpontra teszi. Ha a ciklus végéig még további adatokat viszel be, átkerülhet más helyre.

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat
Izzie
2013-06-25 20:31:43
 
Tisztelt Cím!

A tegnapi napra 35,4-es értéket vittem fel a rendszerbe, az adatok bevitelénél látszik is, viszont a grafikonon nem érzékeli és ott a számított érték 36 fok. Ilyenkor mit lehet csinálni? Próbáltam már átírni is, de az se változtatott rajta.

Valamint az ovulációmat tévesen jelöli, holott bevittem hogy arra az időszakra végig negatív volt az ovu teszt. És most mikor pozitív most meg nem jelzi. Mi a teendő?

Köszönöm válaszát!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!