Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Hibajelzés

Ebben a beszélgetésben 52 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Hibajelzés témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adminisztrátor
2013-03-19 10:43:28
 
Kedves Adry!

Igen, tudunk a hibáról, holnapra javítjuk!

üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat
Adminisztrátor
2013-03-19 10:42:53
 
Kedves Jucuss!

Az adatbeviteli probléma mostanra már megoldódott - ha mégis találkoznál vele, akkor kérlek írj az ugyfelszolgatlat@tervezettbaba.hu címre!

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat
Adry03
2013-03-18 21:37:22
 
Kedves Admin ! Nem tudom kikapcsolni az "e-mail értesítést kérek" rendszert az itt a görbém topiknál. Pedig már párszor ki- és bekapcsoltam, de az sem segített.
jucuss
2013-03-10 11:21:40
 
Van egy kis gond szeretném tegnapra rögzíteni az eseményeket vagyis módosítanám, de nem akarja a rendszer menteni. Hiába írom át és mentem mindig visszaugarik és a grafikonon sem módosítja!
Köszönöm előr is a segítséegt! Üdv.: Judit
Adminisztrátor
2012-11-07 21:19:41
 
Kedves Nonloso!

Bocs a késői válaszért, a bejegyzésed elkerülte a figyelmem. (Sürgős esetben célszerűbb az ugyfelszolgalat@tervezettbaba.hu címre írni.)

A hőmérsékleti grafikon függőleges skálázása automatikus - elsősorban attól függ, hogy mekkora tartományban szórnak a bevitt hőmérsékleti értékek. Maga a táblázat fix magasságú, és a legmagasabb érték felett valamint a legalacsonyabb hőmérsékleti érték alatt még hagy "egy kis helyet", hogy jól látható legyen a görbe.

Ha újabb értékeket viszel majd be, akkor a skálázás is válatozhat. A skálázás csak "látványelem", sem az előrejelzést, sem az ovuláció detektálását nem befolyásolja.

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat
nonloso
2012-11-07 20:46:44
 

Kedves Petra, 


Még mindig várom válaszotok a lenti kérdésemre. Üdv: nonloso

Topolina
2012-11-05 18:25:07
 
Koszonom a mindig gyors valaszotokat!
Sajnos 3muszakban dolgozom igy egy-egy korai vagy ejszakai muszak elott-utan mert ertekek valoban elternek,es eleg surun jelzem a "keves alvas" megjegyzest is.. :/ igy aztan tenyleg nem lehet igazan pontosan bemerni engem.. de,hat ez van,ez a munkammal jar..
Mindenesetre koszi a valaszt!!!
Topolina.

Adminisztrátor
2012-11-05 09:56:52
 
Kedves Topolina!

A jelenlegi ciklusodban nagy valószínűséggel valóban nem a megfelelő helyen van jelölve - egyelőre - a termékeny időszak. Ennek az az oka, hogy rendszerünk tipikus mintázatokat keres a hőmérsékleti adatokban és ha ilyet talál, a legvalószínűbb helyre helyezi a termékeny időszakot. Időnként, különösen, ha nagyon ingadoznak a bevitt adatok, akkor előfordulhat, hogy olyan helyen talál ovulációra jellemző hőmérséklet mintázatot a rendszer, ahol valójában nem történt ovuláció - ez történt a te esetében is. Ha további adatokat visz be a ciklus során, a termékeny időszak jelölt helye változni fog.

Az nem baj, hogy ha a még le nem zárt ciklusban változik a kijelzett ovuláció helye, hiszen a célunk a ciklus végén tudni, hogy mikor volt az ovuláció. Ha ezt tudjuk (és minél több ciklusban lemértük), akkor a következő ciklusokban egyre pontosabb előrejelzést tudunk adni a peteérésed várható időpontjára. Tehát minden egyes mért ovulációtól "okosodik" a rendszerünk, egyre jobban kiismeri a tested, és így tud majd pontos előrejelzést adni neked a jövőben.

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat
TervezettBaba.hu 
Topolina
2012-11-04 11:55:00
 
Sziasztok! Szeretnem megkerdezni,hogy mi alapjan adott a grafikon ovulaciot 4 nappal a menstruaciom utan?? Nekem az atlaghoz kepest rovid a ciklusom,de azert nem ennyire.. :) Koszonom. Topolina.
nonloso
2012-11-02 12:01:48
 
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy miért 25 ezredes pontossággal  van rovátkázva a hőmésékletgrafikonom az új ciklusban? Elvileg nem állítottam át rajt semmit. Mindig csak egytizedesjegyet szoktam amúgy megadni. Várom válaszotokat. Köszönöm.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!