Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Vágyakozás a babára...

Ebben a beszélgetésben 46 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Archangel85
2014-11-04 09:37:57
 
Sziasztok!
Először is Adriennek reagálnék,igen a méhenkívűlit is kétcsíkosnak mutatja. Nekem múlt hónapban volt...
Rendben vagyok. Legalábbis orvosilag.
Amit tudni kell rólunk. Több mint két éve aktív babaproject. Meddőségi kivizsgáláson túl, tudva minden rendben, mindketten egészségesek, aztán egyszercsak egy pozitív teszt:)))) Hatalmas öröm és felszabadultság---Orvos, minden rendben, randi két hét múlva. A felhők felett 3 méterrel....
Orvos méhenkívűl.....egy világ dőlt össze bennem....
A vetélésem elkezdődött akkor véreztem egy hétig, de szépen kitisztultam.
Az az időszak szörnyű volt. Úgy érzem még most sem sikerült teljesen feldolgozni.
A vetélésem második napján volt tesóm szülinapja. Reggel hazamentem, de rosszul voltam. Nagyon szédültem. Felhivtam a dokit aki azt mondta, itány a kórház, nehogy vér kerüljön a hasba. Apuká be is vitt, volt vizsgálat, szerencsére minden rendben volt. Haza is mehettem, bár először úgy volt, hogy maradnom kell, hisztit kaptam, hogyha nincs baj, akkor én ugyan bent nem maradok az biztos.
Hazamentünk ebéd. Sógornőm meglehetősen furcsán pakolta jobbra és balra a táskáját. Torta..puszi..puszi..Tesóm helyet kért az asztalon. Sógornőm a táskáját szorongatta, én szédültem tudtam mi lesz...a szívem a torkomban dobogott azt hittem meghalok...ekkor két kiscipőt tettek az asztalra, én felálltam közöltem hogy örülök és ez nem nekik szól, és zokogni kezdtem. Mondhatom ennél rosszabb időzítést nem is találhattakvolna, és mielőtt megkérdietek, igen tudták mi van velem min megyek keresztül...kegyetlen...és ez az én családom....a rossz az, hogy én vagyok lenézve, hogy miért nem örülök, majd lesz nekem is..

Aztán sorra jöttek a most már neked is tuti hamarabb fog jönni szöveg, amit mondanom sem kell ilyenkor a kutyát nem érdekli.
Mondanom nem kell az óráim nagy részsét sírással töltöttem, és mindenkinek mondtam amit hallani akart. Igen jól vagyok, most már tuti minden jó tuti minden szép. Néha talán már el is hittem.
Elkezdtem festeni ezzel elvoltam addig amíg el nem fogytak a vásznaim. Viszont sokat voltam befordulva tudom. A tudat pedig hogy a családba érkezik egy baba, azt hiszem a mai napig kiborít. Sajnálom de így érzem. Igen tudom, hogy nem szabad így éreznem. Próbálkozom.
Egyik este tv-tünk. A párom azt mondta kb fél órát néztem magam elé, nekem fel sem tűnt. Ki volt borulva. Aggódik. Én csak mérhetetlen szomorúságot éreztem. Aztán kiborult a bili, és bőgtem, ás bőgtem. Aztán átbeszéltük újra és újra. Sokat segít a férjem. Hálát adok az égnek, hogy ilyen ember van mellettem. Örülnöm kellene kettőnknek a szép életünknek. Már csak a kis csoda hiányzik az életemből.
Visszamentem a dokihoz, azt mondta szuper minden teljesen rendben vagyok sőt már peteérésem is van. Éreztem is, fájt is..... Voltunk is együtt tettünk az ügy érdekében. Aztán szépen jöttek a tünetek. Éjszaka sok pisi, alig aludtam, hőm az egekben. Éjszakai evés, mellem duzzadtak, hányinger és szédülés. Teljesen biztosan tudtam, hogy igen, végre sikerült. El is terveztem, hogy bizony most senkinek nem mondjuk el, majd csak ha lesz szívhang is. Teszt menzi előtt 4 nappal negatív..Kettővel előtte negatív. Menzi napján negatív. Semmi baj, biztos még nem mutatja, hisz az egész internetet elolvastam, és másnak is volt ilyen, és ez természetes. Hasgörcs teljesen minimálisan. Másnap hő esik 2 tizedet. Franc....ez nem igaz. Semmi baj, másnak is volt ilyen. Következő nap, hő szépen visszamászik. Ez az Hurra!!!! Teszt..negatív. Hm....Biztos másnak is volt ilyen.....
Reggel 4 tized esés. Hát ennyi volt újra. Újra sírás. valahogy össze kell szednem magam.
Lelkileg és testileg is. A mozgást is elhanyagoltam már, a ciklus második felében mindig félek kárt ne okozzak. Nem fürdök kádban kárt ne okozzak. Nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Vitaminokat szedek. És várok..hisz mást nem is tehetek. És irigykedve nézem más gömbölyödő pocakját, miközben mosolygok és gratulálok, majd mikor senki nem lát, sírok....

Nem tudom lányok ti hogy csináljátok, hogy bírjátok. Egyik nap dúl bennem az energia a tettvágy, másnap pedig zuhanok..hogy nem bírom.
Amit lehet vitamint szedünk, maca vibe, d vitamin, terhes vitamin magnézium, próbáltam a teákat is, cickafark és palástfű, most jelenleg mastodynon cseppeket is szedem. Mikor elkezdtem akkor lettem terhes. Én most ettől várom a csodát.
Röviden tömören ennyi.....
Adrienn830
2014-11-03 22:10:42
 
Sziasztok! Inszem után vagyok 20. napon, és 35. ciklus napon. Nov 1.-én kellett tesztelnem ami negatív volt :( az utrot is abbahagytam reggel már nem tettem fel és vártam aznapra a mensit is mert szeptemberbe is 18.napon jött meg délutánra és gondoltam most is így lesz, de nem. Ma 3. napja, tesztjeim sorra negatívak, gondolom a méhen kivüli baba erős alhasi görccsel jár igaz? a teszt a méhen kivülit is 2 csíkosra mutatja?
Aki szedett inszem után utrogesztánt és abbahagyása után hány nap múlva jött meg a mensi? Ha szerda estig nem jön meg akkor csütörtökön elmegyek nődokihoz nézzen meg uh-al. Bár addig biztos megjön sajnos :( 3-4 napig volt erős mensi fájásom gondoltam megjön, ma semmit nem éreztem mintha elvágták volna. Köszi válaszokat.
Dinncsi
2014-11-02 21:21:44
 
Szivessen ;)
kardvirag
2014-11-02 21:17:34
 
Köszi!!! :)
Dinncsi
2014-11-02 20:23:18
 
A teszt azt mutatja meg,hogy mikor lesz ovud más néven tüszőrepedésed.Addig kell használni míg pozitív nem lesz.Ha pozítivat teszteltél akkor kell együtt lenni+az első negatív napon.Mivel a sperium 72órán keresztül életképes,a petesejt pedig kb:12-18óra.Szóval a lényeg,hogy akkor legyetek együtt mikor pozitív a teszt.Ez a teszt megmutatja hogy 24-36órán belüll meg lesz az ovud.A teszt elvégzése előtt 2-3órával már nem ajánlatos inni,illetve a megfelelő időszak a tesztelésre délután 5-és 8óraközött van :)
kardvirag
2014-11-02 20:02:42
 
Köszi! S kb.hány napig kell ovu tesztet hasznalni? Én próbáltam egyszer, pozitivat mutatott, de pontosan nem tudom mit jelent. Hogy akkor peteérés előtt vagy után vagyok-e, ha az ovu teszt poz.
Dinncsi
2014-11-02 19:26:38
 
Az ovu teszt másik neve LH teszt=luteinizáló hormon
kardvirag
2014-11-02 19:21:26
 
Milyen az IH teszt? Ovulációs teszt-féle?
Dinncsi
2014-11-02 18:43:10
 
Kardvirág!
Köszönöm :)
Igen tudom,mindenki azt mondja,hogy még ráérek meg stb...De én mindig is éretebbnek éreztem magam a koromnál.Sokan mondták még esküvő előtt,hogy terhes vagyok és azért lesz.(a korom miatt).De igen,a koromból kifolyólag is azért bízom a sikeres projektbe :) :) Hétfőn érkeznek az lh tesztek és télapó után egyből elkezdek tesztelni is :)
kardvirag
2014-11-02 18:39:18
 
Szia Dinncsi! Nagyon fiatal vagy, ez nagyon jo babaprojekt szempontjabol is. Orulok, hogy jottel. Sok sikert nektek! Udvozollek. Kardvirag
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!