Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Vágyakozás a babára...

Ebben a beszélgetésben 42 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dinncsi
2014-11-02 20:23:18
 
A teszt azt mutatja meg,hogy mikor lesz ovud más néven tüszőrepedésed.Addig kell használni míg pozitív nem lesz.Ha pozítivat teszteltél akkor kell együtt lenni+az első negatív napon.Mivel a sperium 72órán keresztül életképes,a petesejt pedig kb:12-18óra.Szóval a lényeg,hogy akkor legyetek együtt mikor pozitív a teszt.Ez a teszt megmutatja hogy 24-36órán belüll meg lesz az ovud.A teszt elvégzése előtt 2-3órával már nem ajánlatos inni,illetve a megfelelő időszak a tesztelésre délután 5-és 8óraközött van :)
kardvirag
2014-11-02 20:02:42
 
Köszi! S kb.hány napig kell ovu tesztet hasznalni? Én próbáltam egyszer, pozitivat mutatott, de pontosan nem tudom mit jelent. Hogy akkor peteérés előtt vagy után vagyok-e, ha az ovu teszt poz.
Dinncsi
2014-11-02 19:26:38
 
Az ovu teszt másik neve LH teszt=luteinizáló hormon
kardvirag
2014-11-02 19:21:26
 
Milyen az IH teszt? Ovulációs teszt-féle?
Dinncsi
2014-11-02 18:43:10
 
Kardvirág!
Köszönöm :)
Igen tudom,mindenki azt mondja,hogy még ráérek meg stb...De én mindig is éretebbnek éreztem magam a koromnál.Sokan mondták még esküvő előtt,hogy terhes vagyok és azért lesz.(a korom miatt).De igen,a koromból kifolyólag is azért bízom a sikeres projektbe :) :) Hétfőn érkeznek az lh tesztek és télapó után egyből elkezdek tesztelni is :)
kardvirag
2014-11-02 18:39:18
 
Szia Dinncsi! Nagyon fiatal vagy, ez nagyon jo babaprojekt szempontjabol is. Orulok, hogy jottel. Sok sikert nektek! Udvozollek. Kardvirag
Dinncsi
2014-11-02 17:53:00
 
Sziasztok!
Én most regeltem az oldalra.
Májusba volt az esküvőnk és 1hónapja kezdtük el a projektet.Mind a ketten vágyunk már egy babokára.Én 22éves vagyok a párom 32 lesz :)
Szedek terhes vitamintAz első próbálkozásunk nem sikerült,épp bejelentkezett 1 napja a télapó :( Hétfőn teszteltem ami persze negatív lett.Na de majd most ebbe a hónapba is projektezünk amit már várok nagyon.Szép estét csajok :)
kardvirag
2014-11-01 12:00:19
 
Szia kiscsillag! Jó, hogy írtál. Szeretettel üdvözöllek! Kardvirág
kiscsillag84
2014-11-01 11:50:04
 
Sziasztok csajok! :) Örülök,h végre van egy ilyen jellegű topik! :) 2 hónapja próbálkozunk...... Egyenlőre semmi... Én 30 vagyok, férjem 33. Ez lesz az első terhességem, gondolom nem kell mondanom Nektek,h mennyire várjuk! 2 hete kezdtem el hőmérőzni és megrendeltem egy ovulációs tesztet is, ami a jövő héten érkezik! A doki szerint nincs peteérésem, igy nagyon lesnem kell minden jelzést, hátha lesz olyan hónap, amikor elegendő sárgatest termelődik a megtermékenyitéshez! 3 hónapig ezzel próbálkozunk.... Ha addig nem jön össze a bébike, jön a hormonvizsgálat és egyebek! Ennyi az én történetem! :) Remélem hamarosan mindannyian jó hirekkel szolgálunk!
kardvirag
2014-10-31 15:56:41
 
Szia Zonett!

Igen, reméljük, hogy nem telik el 1 év és babát fogsz várni. Szerintem megvan az oka, hogy mikor jön a baba. Lelkileg készülődhetünk rá már jóval a fogantatása előtt. Én 2 évig nem próbálkozhattam vele, mert gyógyszereket szedtem depresszióra, és amíg nem stabilizálódtam, nem vállalhattam babát. Most már jól vagyok, már a gyógyszeres kezelés vége felé, minimális antidepit szedek...ha megtudom, hogy terhes lettem, lecsökkenti a dr.nőm minél előbb, ha nem, akkor még néhány hónapig szednem kell egy fenntartó dózist. Igen, talán kockázatos, de a pszichiáterem úgymond megengedte, hogy teherbe eshetek...neki is vannak gyerekei, ő is szedett gyógyszert a terhessége alatt. 25 éves tapasztalat van arra nézve, hogy a babáknak nem lett bajuk ezektől a bogyóktól. Persze még sokat olvasgatok, tájékozódom erről, de én úgy érzem, hogy ha most kell jönnie a babámnak, akkor jöjjön. Hisz most nagyon jól vagyok egészségileg, és én hiszem, hogy Isten gondot visel rám is, a babámra is. Igen, az irigység bennem is fellép néha, baratnőim babát várnak, és örülök nekik, de ott van a gondolat, hogy nekem még nincs...de szerintem ez természetes.
Köszönöm Zonett, hogy megosztottad gondolataidat, érzéseidet, sok sikert nektek!!! :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!