Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Vágyakozás a babára...

Ebben a beszélgetésben 46 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kiscsillag84
2014-11-10 23:14:26
 
Csajok,kezdek bepáfrányosodni! :) Remélem,h ez a hónap sikeres lesz! :) Csatolom a görbém is.. Én nem tudom,h mikor milyen hőmérséklet a megfelelő. Nekem elég ingadozó. Ha valakinek van tapasztalata vagy tudása ehhez, akkor légyszi irja meg a véleményét! :)

Szép estét!
kardvirag
2014-11-07 15:59:26
 
Kedves Archangel85!

Elolvastam a szomorú történeted. Megértelek, ne hibáztasd magad amiatt, hogy rosszul esett, mikor sógornőd bejelentette, hogy babát vár...szerintem ez természetes. Én is voltam ezzel így. Amikor a pszichiátrián feküdtem, és rosszul voltam, hánytam a gyógyszerektől, meglátogattak a testvéremék, és bejelentette a sógornőm, h babát vár. A 3.babájukat várta, s én erre kiszaladtam hányni, mert rosszul voltam, allergias az egyik gyógyszerre. Persze nem a hírtől voltam rosszul, nem tudom abban az állapotomban mit is éreztem. Persze örülök a gyerekeknek, szeretem őket.
Nemrég egyik baratunk felesége bejelentette, h babat var. Nem hittem, hogy ilyen hamar osszejon nekik, mert van vmi pajzsmirigy betegsege a csajnak...aztan volt nehany elszólása, hogy "Én most babát várok....és ezt meg azt teszem"....huh ez nekem is iszonyat rosszul estem, irigykedtem kicsit rá, meg kellett emésszem, hogy én mégszak nem is próbálkozhatom a babával gyógyszereim miatt. Hála Istennek most már próbálkozhatunk....
Legjobb barátnőm mikor bejelentette, hogy babát vár, nem esett rosszul, sőt nagyon örültem neki...és reménykedtem, hogy nemsokára én is bejelenthetem ezt. Türelem, várakozás, türelem....szükségünk van rá. Valami miatt várnunk kell, fel kell készülnünk az anyaságra.
Kívánom kedves Archangel, hogy összejöjjön a baba nektek is, hogy megmaradjon és megszülessen, és addigis kitartást nektek, mosolygós órákat, próbálj meg örülni a kapcsolatotoknak...!!! Üdv, kardvirág
kiscsillag84
2014-11-06 23:15:47
 
Köszi szépen Dinncsi!

A legszebb karácsonyi ajándék lenne! :) 3 éve vagyunk házasok, eddig nem terveztük a bébit, kiélveztük a kettesben létet, mostmár viszont mindketten úgy érezzük, h jöhetne! Talán a természet is mellettünk áll majd! :) Azt se bánnám, ha egyszerre két bébi érkezne! :)
Dinncsi
2014-11-06 12:15:02
 
Kiscsillag!Drukkolok,hogy decemberig babásodjatok ;) :)
Hát én most Lh-tesztezek aztán elvileg 7-12ig van a termékeny időszakom,és csak reménykedek,hogy e hónapba megfogan a babócánk ami örületessen jó lenne.....
kiscsillag84
2014-11-05 21:25:57
 
Zonett, digitális hőmérővel mértem, de nem hiszek neki, így holnaptól a hagyományos, rázogatós hőmérővel próbálkozom. Folsavat és kismama vitamint szedek. Pár nap és nekilátunk egy újabb hónapnak. Ez lesz a 3. havi próbálkozásunk! Megérkezett az ovulációt mérő kütyüm is! Ha decemberig nem jön össze, onnantól nehezebben fog menni, mivel a férjem 3 hónapig külföldön fog dolgozni! :(
Dinncsi
2014-11-05 16:30:45
 
Szia ancsika!
Hát komolyan sajnálom,hogy eddig nem sikerült a bébi,remélem a beültetés sikeres lesz.Mi nemrég óta próbálkozunk,de már nagyon vágyunk egy babócára.Drukkolok,hogy nektek összejöjjön.
ancsika10
2014-11-05 15:14:46
 
Sziasztok
Èn 30 vagyok a kedvesem 40.Mi 3éve próbálkozun.Túl vagyunk 4 inszemináción és egy lombikon.Sajnos egyikkel sem jártunk eddig sikerrel.Problémát nem igazán találtak nálunk csak annyi hogy nekem az egyik petevezetőm hiányzik,de ez nem akkora dolog hiszen ott a màsik hogy. 3év alatt ne sikerült volna de eddig semmi:(Most készülünk a fagyasztott babás beültire.Nagyon bízunk bent hogy végre velünk is megtörténhet a csoda.
Zonett
2014-11-05 13:17:13
 
kiscsillag84

Az általad írt értékek valóban nagyon alacsonyak. Hogyan mérsz? Szerintem két dolog miatt lehet ennyire alacsony, vagy a méréssel van probléma, vagy akár lehet pajzsmirigy rendellenesség. Javasolnám, hogy csináltass egy átfogó vérképet a háziorvosoddal és feltétlenül nézzék meg a TSH-d értékét, ebből lehet következtetni a pajzsmirigyed állapotára. Nekem vérzés után általában 36,5 körül van a hőm, némi 0,1-0,2-es ingásokkal, de ez egyénenként változó. Lehet nem ártana megmutatni a nőgyógyászodnak, mi a véleménye róla. Nem tudom mióta próbálkoztok, de az elején ha csináltatsz 1-2 alap vizsgálatot, abból már lehet következtetni az állapotodra.
kiscsillag84
2014-11-05 11:21:51
 
Lányok, a menzi előtti héten a reggeli testhőm 34.6 volt. Most a menzi 2.-3. napján stabilan 35.6. Én még ezt is alacsonynak találom! Ha ti is hőmérőztök, légyszi irjátok már le,h nálatok mennyit mutat reggelente! Köszi szépen! :)
Dinncsi
2014-11-04 12:02:18
 
Archangel!Elolvastam a történeted,sajnálom teljes szívemből,komolyan :( Nem csodálom,hogy kibuktál a másik babán és ilyenkor neked nehéz lehetett :( Mi 1hónapja próbálkozunk persze ez még semmi,a szervezetem olyan tüneteket produkál hogy csak lesek neki és nem tudom hova tenni.Na de hidd el,hogy én is már régóta szeretnék babókát,és számomra valahol öröm az,hogy másnak sikerül de belüll fáj,hogy neki sikerül nekünk miért nem....hisz már nagyon vágyok egy babára,nem nem görcsölök rá meg ilyenek,csak szeretnénk.Próbálok mindent megtenni az ügy érdekébe.Kívánom neked,hogy minnél előbb lelkileg helyre állj-ez nehéz lehet az biztos!!Még így olvasva is szörnyű dolog és megérint engem is.Én drukkolok,hogy előkarácsonyi ajándékként érkezen egy kis babóca a pocakodba :)Fel a fejjel!!!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!