Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: másfél éve próbálkozunk

Ebben a beszélgetésben 1056 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mellilla
2014-03-06 07:39:42
 
Lányok és elsősorban lili86!
A fogamzásnál nincsenek csodák. A fogamzásképtelenség, mikor hosszabb-rövidebb időt kell várni egy babára, az valóban létezik. – Gyakorlatilag!
Nem gondolkoztatok még el rajta, hogy nem csak ELVILEG van-e?! – Itt most meddőséget hagyjuk ki ebből.
Miért mondom, hogy ELVILEG?! Azért mert egyszer csak azt vesszük észre, hogy az említett hosszabb rövidebb várakozás/próbálkozás a fogamzásra sikeres lesz.
Kérdés csak az, hogy miért sikeres, miért akkor és miért nem korábban? – Van rá magyarázat?
Igen, van. Még pedig az, hogy bármennyire hihetetlen, de mind a NŐ, mind a leendő APA – a férfi – nemző/fogamzó képessége periódikusan, meghatározott ritmusban történik. Hagyjuk most az ovulációt, hőmérsékletgörbéket, meg hasonlókat. - Nem erről beszélek.
Én arról beszélek, hogy Neked - mint leendő anyának - a születésedet kiváltó fogantatásod pillanatától kezdve elindult a biológiai/fiziológiai órád. Szabályosan ketyeg egy meghatározott ritmusban, mely ritmus hullámokat/periódusokat gerjeszt. Ugyanez történik a FÉRFI biológiai/fiziológiai órájával is, annyi különbséggel, hogy a FÉRFIAK ritmusa más, ezáltal mások a periódusai is.
Értelemszerűen, e szerint lüktetnek hol aktívabban nemzésre/fogamzásra készen, hol teljesen passzívan a fogamzást/nemzést elkerülendő állapotban a benned, s a leedő apában működő ivarsejtek is.
Ahhoz, hogy egy fogamzás sikeresen létrejöjjön, ezeknek a periódusoknak/ritmusoknak találkozniuk kell és akkor vagy KISLÁNY születik vagy KISFIÚ.
Ezek ismeretében megkérdezem: Vajon a VÉLETLEN hozza, hogy fiú vagy lány születik?
Nem-nem!...Nem véletlen! - A gyermek nemét is e priódusok és ritmusok határozzák meg. Az egész világegyetem alapja/léte a ritmikusság/periódikusság melynek szoros következménye, hogy – mint tudjuk – a világegyetemnek és mindennek - ami minket körbe vesz - annak az alapja a MATEMATIKA. Matematikával minden leképezhető. - Még a véletlen (valószínűség) és a reggeli kávé illata is.
Mi következik ebből?
Az, hogy megállapítható az is, hogy az adott NŐ és FÉRFI periódusai/ritmusai összhangban vannak-e arra nézve, hogy képesek-e gyermeket nemzeni és ha igen, akkor az mikor, milyen nemű gyermek lesz.
Vannak olyan párok (nem kevesen) hogy - egyszerűen - nincsenek egymással összhangban. Emiatt nagyon soká, sok próbálkozás után nehezen vagy egyáltalán nem jön a vára-várt baba.
Én 1970-71 óta főiskolás, egyetemista korom óta foglalkozom ezzel sikeresen. A modell felállítását több, mint tízezer terhesség és születés modellezése előzte meg. A sikeres előrejelzések aránya 84,7%. A 15,3% hibaszázalékban benne van az is, hogy a kismama nem a gyermek tényleges nemző apját, hanem a férjét adta meg apaként. (Ugye értjük?)
Most – e hozzászólással – ennyi év (44 év) után kilépek ide a Fórumra és a Facebookra (https://www.facebook.com/mellilla.babyplan) ezáltal már nem csak kézről-kézre adhatják a segítségkérést a leendő anyukák, hanem publikussá teszem az elérésemet is. (info.mellilla@gmail.com)
A terhesség előtt, alatt és után az orvosok figyelme és gondoskodása nem mellőzhető, viszont én segítek abban, hogy
- van-e periódikus oka, hogy miért nem esel teherbe, van-e összhang a pároddal,
- adom hozzá a babatervet 3 évre visszamenőleg és 12 évre előre, hogy mikor milyen nemű babád születik majd
- ebből tervezheted, hogy milyen nemű babát szeretnél és ahhoz mikor célszerű „neki fogni”
- milyen nemű gyermeked lesz, ha már teherbe estél
- kísérletképpen (Ha kíváncsi vagy?!) megmondom azt is bárkiről – anélkül, hogy elárulná előre, hogy milyen nemű
Ezeknek egyetlen feltétele, hogy nem hazudhatsz azokban az adatokban, amit kérek. A nevét, lakcímét, anyja nevét és ilyeneket, senkinek sem kell elárulnia, ezáltal személyiségi jogot sem sértek és sérhetek.
lili86
2014-03-01 17:42:10
 
sziasztok!!!

jniki82!!!

nem tudom mi lehet az oka hogy ennyit kell várni egy bébikére!!!másoknak olyan könnyen megy!!!akik nem is akarnak sorba vetetik el !!akik meg mindent meg tesznek hogy egészséges babájuk legyen annak meg nem megy!!!most elhatároztam én is magam,hogy nem gondolok erre az egészre lesz ami lesz!!!de olyan nehéz!!!
jniki82
2014-02-28 18:15:05
 
Sziasztok!

lili86,

már elmondtam itt egypárszor olyanoknak akik így dolgoznak,
hőmérözz nyugodtan én is össze vissza dolgozom, 3 műszakban és én is csináltam egy ideig.Az ovumat elég jól belőttem, de miután nem lett eredménye és a gondok is megvannak így nem strapálom magam már.Talán, ha minden eredményünk okés lesz!
lili86
2014-02-27 18:21:45
 
sziasztok!!én már november óta nem szedem a fogamzásgátlot,de még semmi!!!pedig elevitett is szedek meg folsavat!!!múlt hónapban voltam dokinál ő azt mondta minden rendben!!!minden gondolatom e körül forog!!tudom,hogy nem szabad rá görcsölni de már nagyon szeretnék kisbabát!!!sajna hőmérözni nem tudok mert össze vissza dolgozok!!!kis segítséget kérnék!!!előre is köszike!!!
sweety44
2014-01-11 14:30:41
 


Kedves Livi,

Sajnálom, hogy ennyire nehéz volt az elmúlt időszak és még kórházba is kerültél :-( Én úgytudom kb. a 16-ik hétig el fog múlni a hányingered és szép lassal elmúlik a sok-sok hányás is. Lesz majd étvágyad is és akkor majd magadraszedsz néhány kilót meglátod. Nagyon örülök, hogy babucid egészséges és jól van :-) Kérlek ne aggódj, az sokat árthat ha mindenen aggodalmaskodsz, minden renben lesz :-)
Én a 22-ik hetet taposom és már kb. 6-7 kg-t híztam :-) De te tényleg ne aggódj a kilók miatt, mert van aki max 5 kilót hízik a terhessége alatt, van aki 10-et vagy többet, ez egyénfüggő. A lényeg az, hogy mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy a legfontosabb, hogy a babuci a pocidban jól érezze magát és szépen egészségesen fejlődhessen :-)

Vigyázz magatokra és írj, hogy hogyan alakulnak a heteid :-)
Ha van kérdésed nyugodtan tedd fel őket, ha tudok segítek :-)

Üdv,

Andi
liviaa211
2014-01-07 15:41:27
 
Kedves Andi,

Kicsit vártam a válaszadással, mert sajnos azóta kétszer is feküdtem kórházban. Hyperemesisem van. Kórosan hányok (napi négyszer-ötször), egész nap hányingerem van, nincs étvágyam és a terhességem óta 5 kilót fogytam. Majdnem kiszáradtam kétszer is, ezért kellett befeküdnöm a kórházba. Most már kezdek jobban lenni és azóta 13 hetes terhes vagyok. A baba szerencsére egészséges :-)Nagyon boldogok vagyunk és reméljük, hogy minden rendben lesz.

Üdv,

Livi
sweety44
2013-11-05 16:36:41
 
Sziasztok :-)

Liviaa211, ez nagyon jól hangzik és szorítok, hogy a nőgyógyászod alátámassza, hogy a méhedben van a petezsák :-)
Elengedted egy kicsit a témát és már jött is a babuci, ez tanulságos lehet másnak is :-)
Majd írj, hogy mit mondott a nőgyógyász, hajrááá, minden rendben lesz :-)

Üdv,
Andrea
liviaa211
2013-11-04 22:11:46
 
Kedves Lányok!

Én még eddig nem írtam Nektek, de úgy gondoltam most meg kell osztanom Veletek azt az örömöt, ami ért. Párommal 1,5 éve próbálkoztunk eredménytelenül. Neki volt egy komolyabb urológiai műtéte, miután közölték Velünk, hogy valószínűleg természetes úton nem lehet babánk (gyakorlatilag nem kizárt, de nagyon kicsi rá az esélyünk). Én ennek ellenére reménykedtem, regisztráltam az oldalra és minden egyes dolgot elkezdtem jegyzetelni. A peteérést, a testhőmérsékletet stb.
Eltelt egy hónap, két hónap, fél év, nyolc hónap.. semmi.. Csalódott lettem és azt gondoltam az orvosoknak igaza volt. Egyre kevesebb dolgot regisztráltam a végén már csak a menstruációmat. (Ezt az egyet nem hagytam abba, mert általában elég hosszúak a ciklusaim és sokszor már nem tudom követni, hogy mikor kellene megjönnie.)Kezdtem belenyugodni a tényekbe. Elkezdtünk nyaralgatni, jól érezni magunkat és nem gondolni erre a teherre. Nem olyan régen jöttünk haza Tunéziából, ahol már éreztem pár furcsa dolgot és mondtam is a páromnak, hogy ha hazaértünk meglátogatom a nőgyógyászom, mert úgy érzem valami nincs rendben. Annyira fájtak a melleim, hogy úgy éreztem leszakadnak. Még menstruáció alatt sem szoktak ennyire erős fájdalmaim lenni. Ma számolgattam, és azt gondoltam magamban hmmm már megint késik. Biztos ettől van ez a furcsa feszülő érzés is a mellemben. Már meg kellett volna jönnie. Túlóráznom is kellett, fáradt voltam, de valami azt súgta vegyek egy tesztet.. Hazajöttem és nem hittem a szememnek. Pozitív lett. Gyorsan csináltam még egyet, mert nem akartam elhinni. Az is pozitív lett :-) Remélem az van, amire gondolok. Minden esetre holnap felhívom a nőgyógyászom.
Andi1989
2013-07-01 15:20:25
 
Málna levél tea? Na, erről még nem is hallottam..:) Én a palástfüvet mag a cickafarkat ittam, de max annyit vettem észre, hogy egy kicsit a hőmérsékletem rendbe rakta és szép görbéket produkáltam. Ez a málna levél tea mire jó?
Moha13
2013-07-01 12:27:37
 
Szia Andi!

Nálam egyelőre semmi különös, D3-vitamint szedek és málnalevélteázgatok...:)
Az előbbit azért kezdtem el, mert gyakran vérzik az ínyem, ami állítólag a D3-vitamin hiányának első jele, de persze lehet, hogy csak a szívem miatt, mert arra is utalhat és azt tudom, hogy tényleg zűrös...
A málnalevélteától meg a szép nyálkát várom, amit múlt hónapban meg is hozott (meg előrehozta az ovumat is a 12. napr, ami nem tudom, jó-e vagy sem...), mondjuk eredménye nem volt...sajna.
Most megint iszom, hátha...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!