Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Gyermekaldas:)))

Ebben a beszélgetésben 1 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Terhes vagyok! témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krissyka
2017-06-06 14:31:51
 
Sziasztok, tavaly decemberben szerencsere ràtalaltam a Tervezettbaba.hu oldalra es marcius 30-an pozitivat teszteltem:))) Kimondhatatlanul boldog vagyok hogy 40 evesen ilyen hamar sikerult elso alkalommal àldott àllapotba kerulni.
Aprilis 20-an voltunk a parommal az elso utlrahangon es nem almodtam, az orvos megerositette hogy babat varok:)))
A sikerhez ugy gondolom hogy fontos volt megtudnom a kozepidoben vegzett az ovulacios tesztek segitsegevel, hogy mikor van OVULACIOM idopontja, nalam ez minden honap 13-14 napjan volt. A menstruacio utolso napjatol kezdve altalaban ket naponta voltunk egyutt es az ovulacio napja elott 3 nappal es 1 nappal mindenkeppen!
Tavaly december ota napi szinten vegeztem a Kriston fele intim tornat es heti 2-3-szor az Aviva torna ovulaciot serkento gyakorlatait is.
A mèhnyak napi vizsgalata nalam èrzekeny leven rovid ido alatt egy gombas fertozest eredmenyezett, igy en ezutan mar csak a reggeli homet mertem.
Velemenyem szerint ha lehetseges jobb meg a problkozas elotti idoszakbn ràkszuresre menni, mert ez a vizsgalat bezavarhat a megtapadas idejen.

Sok szerencset es gyermekaldast kivanok mindnyajatoknak, probaljatok pozitivak lenni, nem gorcsolni es hinni abban hogy sikerulni fog!
Ezer koszonet es orok hala a Tervezettbaba.hu oldalnak!!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!