Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: A kezdeti tünetek :)

Ebben a beszélgetésben 8 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Terhes vagyok! témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
minacintia96
2017-02-09 00:54:16
 
Eprike: Nagyon köszönöm a bíztatást! Mi még nem voltunk komolyabb vizsgálaton. De már utána néztünk hogy hova tudnánk menni. Folsavat szedünk, én meg még Gravidát nem tudom hogy mennyire használ,de remélem hogy mihamarabb összejön, mert már nagyon szeretnénk! :(
Eprike
2017-01-30 07:12:08
 
Minacintia, sajnálom, hogy neked is át kellett ezt élni :S :(

Nekem 6 hetesen halt el a pici :( Majdnem másfél év után sikerült. De nagyon kellenek a kivizsgálások. Minden hormon ciklus 3-5. napján illetve ovu után 6 nappal egy progeszteron nézés. Szükséges még a TSH (pajzsmirigy) vizsgálata illetve az inzulinrezisztencia vizsgálata is szükséges. Tapasztalatból mondom, ha a nőgyógyász azt mondja minden rendben attól még belgyógyászatilag nem biztos és ez lehet a gond. Nálunk ez volt csak 7 évig nem foglalkoztak velem... magán laborba vérvételre jártam és elmentem endokrinológushoz. Rá 3 hónapra jött a pocaklakó.

Nem tudom milyen vizsgálatokon vagy túl, de ezek mind fontosak és amíg nincs meg a gond addig nincs kezelés és baba sincs :S
Nekem még Páromnak lett rossz eredménye, de még a belefér kategória ő is a vetélésem utántól szedte a vitaminokat. Biotech for man, illetve Prostayol 6 forte, DM-be kaphatók.

Én csak e-vitamint meg folsavat szedtem illetve a letroxot pajzsmirigyre és meforalt IR-re.

Remélem tudtam kicsit segíteni! Soha ne add fel, egyszer anyuka leszel :)
minacintia96
2017-01-28 20:28:35
 
Sziasztok!Sajnos én még nem vagyok terhes,de egyszer már sikerült teherbeesnem,csak 7 hetesen elvetéltem! Azt szeretném kérdezni hogy tudnátok e segíteni hogyan eshetnék mihamarabb teherbe?! Már lassan 1 éve volt a műtét és azóta nemakar összejönni a pici. én gravidát szedek és folsavat! mit tehetnék még? Előre is köszönöm! :(
Andi198729
2017-01-24 08:34:23
 
Engem is elkerülnek a kellemetlen tünetek, szerencsére :) bár még nagyon fiatal a terhességem. Az éhségem viszont sokkal nagyobb, reggel már farkaséhesen kelek fel, és szinte meg se várom a delet, jóval hamarabb éhes vagyok. Csak mellfeszülés van, de az se folyamatos, csak néha, főként estefelé durrannak be.
Eprike
2017-01-24 07:26:51
 
Gratu csajok :D

Ha más is erre járna, 8. héttől enyhült minden tünet, bár nekem szerencsém van a baba nem piszkál , minden elkerült eddig :) Mára már csak az éhség okoz gondot akkor émelygek, de már az energiám is több :) Melleim szinte csöndben vannak mostanában :)

13. hetesek vagyunk a picurral és minden rendben :)
Andi198729
2017-01-23 09:13:51
 
Sziasztok, jó hogy végre ide is írhatok :) Szombaton teszteltem erős pozitívat, nekem a kezdeti tüneteim: Ovu után egy héttel erős folyás, késszúrász érzése mindkét oldalamon, mellviszketés, száraz bőr a mellbimbóm körül, felágaskodó bimbó, körülötte gyűrődött bőr, mellfeszülés. Hányinger, hányás émelygés egyelőre nincs, kitűnően érzem magam idáig.
Blake1757
2016-12-11 09:40:03
 
Szia Eprike,
4 napja teszteltem halvány pozitivat, azóta a mai nap kivételével minden nap teszteltem és erősödik a második csík. Ma vagyok a 14. Dpo-n .
Kicsit fáradt vagyok, azonban lassan szépen elkezdődnek a tünetek. Ma már hányingerre ébredtem :)
Szóval hajrá, tessék szépen növekedni :)
Eprike
2016-11-23 15:44:52
 
Sziasztok! Gondoltam indítok egy topicot, hogy megtudjuk beszélni a tüneteket melyek furák, ijesztőek, de még is csodásak, hiszen mióta ezt vártuk :) Kérlek írjátok, meg, ki hol tart mikor tesztelt pozit :) Beszélgessünk és támogassuk egymást, hogy ne idegeskedjünk egyedül :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!