Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Inofolic

Ebben a beszélgetésben 42 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-12-10 13:39:31
 
http://www.pharmaplaza.hu/gyermektervezes

Az inofolic a tervezettbaba patikájában a legolcsóbb!!
Anita007
2014-12-05 08:36:59
 
Én már nem próbálkozok semmivel, iszom azt, amit a doki mond. Pl. nálunk (Szerbia) van a Clostynak egy olcsobb változata, amit az elözö orvosom irt fel. Megittam egy adagot, sajnos nem segitett. Amikor cseréltem dokit, az új mondta, hogy kezdjem el szedni a Clostyt. Mondom neki, hogy szedtem az itteni Klomifent. Erre ő, nem-nem, nem azt kell inni, hanem kimondottan a Clostybegilt-et, ha nem találunk itt, akkor üljünk ba az autoba és irány Magyarország. igy volt az Inofolickal is. Azt is Magyarországon vettük meg. Ebből gondolom, hogy hiába ugyanaz az összetevő mégsem ugyanaz(a dokimnak éppen mindegy lett volna, hogy mit iszok, nincs belöle haszna). Úgyhogy én pont azt iszom, amit a doki mond. Drága, de mindent megteszek azert, hogy valóra váltsam az álmom. Nem dohányzok, nem iszok, nem bulizok, alig engedek meg magamnak valamit. Egy célom van csupán, hogy babám legyek. Ezért semmi sem drága. Amikor babánk lesz, ő még 'többe fog kerülni', mint 12000 ft. :)
Moha13
2014-12-05 08:29:45
 
BTrixy
Tablettásat vettem, és az van ráírva, hogy 2x3 naponta, de én szépen fokozatosan állok rá, első nap 1-et vettem be, második naptól kettőt szedek...és figyelek, nincs-e valami kellemetlen hatása rám(szédülés, fejfájás, bármi)...aztán lehet, hogy emelem az adagot...de 2x3-at szerintem nem fogok szedni.
Egyébként a rengeteg hasznos dolog mellett ebben is van jód, tehát ha valakinek Hashimoto pajzsmirigygyulladása van, az nem szedheti...de túlműködésnél se ajánlják a jódos dolgokat, ez inkább alulműködésre jó, mert felpörgeti picit a pajzsmirigyet.
Anita007
2014-12-05 08:22:16
 
Hello!
Én Oktober 20.an kezdtem el inni és nekem is a 36,4-36,5 alaphőmet lenyomta 36,2 re. Első hónap közepe-vége felé őrülten hasigatott a petefészkem, álltalában a jobb oldali. Emlitettem a nőgyógyászomnak, ő azt mondta, hogy ez igy a természetes....az lenne a gond, ha nem éreznék semmit. A menstruácio 3. napjatol Clostyt ittam, napi kettöt, de sajnos nem volt egy megfelelő tüszőm se (egy 15cm-es volt a 15. nap). Úgyhogy most iszom másfél hónapja az Inofolicot, a nem várt 2 nap múlva lenne, de nem lesz a 30 napos ciklusbol megint semmi, mert egyáltalán nem érzek semmit, meg a múlt havi ciklusom is 38 napos volt. A következő ciklus 2. napjától napi 3 Clostyt kell innom. A harmadik nap kell mennem a dokihoz mérésekre. Nem tudom mennyire irtam érthetően... egy kicsit megkevertem. :)
BTrixy
2014-12-02 16:54:25
 
Napsugár! Csak nem?! :) Használt?
BTrixy
2014-12-02 16:52:55
 
Szia Moha!

Hogy szeded ezt a spirulinát? Van belőle tabletta és por is? Csak most nézegettem a neten, úgy látom. Melyiket szeded?

Ti meg szoktátok beszélni a nőgyógyásszal, ha effajta készítményeket kezdtek szedni? Az enyém szerencsésen szabadságra ment jövő hét szerdáig. Viszont nagyon úgy néz ki, ha ma nem is, de holnap megjön. Már megint. A múlt hónapban hormon injekciókkal lett egy szép érett petesejtem, még azt is tudtuk mikor kell szerelmeskedni. Azt mondta a doktornő, ebből gyereknek kell lennie. Végül nem lett belőle semmi. Jó lett volna most még egy kör ilyen (legalábbis szerintem), de hát az első injekciót a menstruáció alatt be kellene adni és szerdáig biztosan elmúlik. Úgyhogy ez a hónap ebből a szempontból kimarad, a természeté a főszerep. Na meg a mienk. Meg ha kitalálom milyen bogyóé, akkor azé is. :)
napsugar24
2014-12-02 16:44:32
 
Az alaphő csökkenése nálam is jelentkezett.
Két és fél hónapja iszom, napi két tasak-és nagyon boldog vagyok hogy kipróbáltam :-)
Puder
2014-12-02 16:38:03
 
Sziasztok,

én tavaly kezdtem szedni az inozitol novemberben. Először napi tasakot, majd egy hónap után a napi két tasakot javasolta az orvos, ami enyhén megterhelő anyagilag.
Azóta áttértem az inozitol porra:
http://shop.vitaltrend.hu/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=284&Itemid=236

:)
Moha13
2014-12-02 11:38:11
 
Sziasztok!

Gondoltam, megosztom, hogy mostanában döntöttem, el, hogy spirulinát kezdek szedni, mert gyakorlatilag olyan, int egy multivitamin komplex, és van benne jód is, amitől a TSH-m csökkenését remélem...
...és az összetételének olvasgatásakor feltűnt, hogy van benne inozitol is, ami ha jól tudok, az inofolic egyik alkotóeleme. Valószínűleg sokkal kisebb adagban tartalmazza, mint az inofolic, de talán cserébe rengeteg minden más is van benne, ami hasznos lehet.
A gyakorkérdések.hu-n találtam két olyan kérdést is, amire sok olyan válasz érkezett, hogy a spirulina szedése közben jött össze a baba hosszú próbálkozás után, ezért reménykedem nagyon benne. Talán a benne lévő inozitol is hozzájárult ehhez a sikerhez.
popi532
2014-12-01 21:23:20
 
Hát nekem lejjebb ment az alaphőm az étvágyam a duplájára nőtt,ezen kívűl egyenlőre semmi.A doki azt mondta minimum 3 hónap mire kifejti a hatását.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!