Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: lehetek e terhes?

Ebben a beszélgetésben 1 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ágnes80
2013-01-06 13:12:23
 
A párommal 2012.december 23-óta folyamatosan próbálkoztunk összehozni a babát.Úgy tudom,hogy a menstruáció előtti utolsó héten akkor a legtermékenyebb a nő,de ezt pontosan nem tudom hogy igy van e,voltak hasi fájdalmaim,mint amikor menzesz idején fáj a hasam, időközben december 30án megjött a menzeszem,de ebben a hónapban már volt menstruációm  december eljén.Kérdésem az,hogy lehetek e terhes ha december 30án menstruáltam és idén január 3án mult el a menzeszem?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetesen úton teherbe esned.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!