Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: babavárás

Ebben a beszélgetésben 4 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kittus27
2013-01-31 08:10:39
 
Köszi a választ.tesztelni akarok,csak még várok picit,mert már annyit teszteltem ezelött és nem akarok ujra csalodni. de köszi a linket is és elolvasom :)
Moha13
2013-01-30 12:24:49
 
Olvasd el ezt:
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-alatt/menstruacio-terhesseg-alatt
Moha13
2013-01-30 12:19:19
 
Szerintem lehetsz...:)
Már sok olyan esetről olvastam/hallottam, amikor azért nem vették észre időben a terhességet, mert szépen megjött még 1-2 hónapig. ÉS írod is, hogy nem olyan, amilyen szokott lenni, hanem sokkal enyhébb...
Miért nem tesztelsz egyet? :)
kittus27
2013-01-29 11:05:15
 
Mi a párommal már jo pár honapja probálkozunk kisbabával,de eddig sikertelenül. de egy honapja mikor megjött a menzeszem csak 3 – 4 napig tartott és alig volt meg. furcsálottam is. azota érzékenyebb vagyok a szagokra,a hasamban szurkálo érzés van. fel vagyok puffadva a melleim érzékenyek és fájnak is. kicsit mintha meg lennének növe.most ebben a honapban is megjött a menzeszem,de épp hogy csak.csak olyan rozsaszines és pár csepp.de a hasamben még mindig érzem a fura érzéseket. néha szédülök és. ez jelentheti,hogy babát várok? Vagy attol,hogy megjött már semmiképp nem lehet baba.azt még hozzátenném,hogy állandoan olyan 10 percenként pisilnem kell. szerintetek lehetek terhes?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!