Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Babát szeretnék

Ebben a beszélgetésben 13 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Renata1989
2016-02-10 09:51:11
 
Sziasztok! Mi lassan már egy éve próbálkozunk a babával,de azóta se semmi.. Nem tudom mit tegyek ,el vagyok keseredve... :( Minden rendben van velunk az orvosom szerint.. Akkor miért nem jön??? Ki próbáltam mar tea féléket,semmi,most kezdtem el szedni egy hónapja femibiont,hát ha valamit segít... Vezetem egy honapja a hőmet,és most a ciklusom 25.napjan tartok és a höm 37,5 28 naposak a ciklusaim.. de most egy minimalis barnázás van,nem tudom hogy mitől,ez a menstruació jele lehet szerintem.. megint csalódás lesz :( Kinek mennyi időbe telt hogy össze jöjjön a baba? Köszönöm Renáta
Niki1984
2015-09-18 19:20:17
 
Szia Kata,én az aviva tornáról csak jót tudok mondani! Nekem rendszeres volt a ciklusom, de mégsem sikerült teherbe esni! Tornáztam, szó szerint kitisztultam tőle, és sikerült! Nagy segítség volt nekem még a ligetszépe olaj kapszula! Helyre tette a hormon háztartásomat! Remélem tudtam segíteni! Niki
Naposcsibe
2015-09-02 10:25:13
 
Sziasztok!
Ami nekem a problémám, elképzelhető, hogy már másoknál is előfordult. 2009-ben pici terhességem volt, sajnos elvesztettem a babám. Utána nem volt olyan megfelelő partnerem. Most szeretnénk a párommal babát, viszont nekem olyan problémám van, hogy néha négy hónap után jön meg, vagy próbálkoztam teakeverékekkel, hogy visszajöjjön a menstruációm. Elmentem egy aviva oktatásra, ami nagyon tetszett és új értelmet adott. Utána sokat betegeskedtem, nem komoly betegségek voltak.
Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek az aviva tornáról, hogy hatásos e, hogy visszahozza a menstruációm, vagy tudtok e javaslatot tenni, hogy hogyan próbálkozzunk, természetesen elsődlegesen gondoltuk, hogy a nőgyógyásztól kérnénk segítséget ő mit javasol.
Nagyon köszönöm, ha elolvassátok és tudtok ötletekkel segíteni.
Naposcsibe (Kata) 43 éves leszek és szeretném átélni az anyai örömöket végre. :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!