A kérdés:

Kedves Julianna!
Angliában elő 36 éves nő vagyok, akinél idén nyáron moderált endometriózist diagnosztizáltak laparoszkópiával. Az endometriózisom mellett egy 4.5 cm-es baloldali csokoládécisztát és két kisebb miómát is eltávolítottak. Ezt megelőzően 2011 novemberében volt egy vetélésem (9 hetes volt a magzat), és férjemmel azóta is bízunk benne, hogy egyszer újra megtörténik a csoda. Alapjában véve egészségesnek tartom magam. Ciklusom átlagosan 26 napos, tudom, mikor ovulálok. Sajnos a baloldali petevezetékem teljesen el van záródva. Az operáció óta étrendemen és életmódomon is igyekeztem változtatni, többek között jógázom is. Próbáltam mar az akupunktúrát is, és beiratkoztam talpmasszázsra is, mivel én is a természetes gyógymód, illetve megelőzés híve vagyok. Barátcserje kapszulát szedek és palástfű teát iszom. Sokat olvastam mar az Aviva és Arwen tornákról, melyeket nagyon szeretnek kipróbálni, sajnos azonban eddig még nem sikerült londoni tanfolyamot találnom. Nagyon hálás lennék, ha Ön tudna ajánlani Londonban elő Aviva tornás szakembert, akivel kapcsolatba lephetnek. Nekem sajnos interneten keresztül nem sikerült. Szinten hálás lennék bármiféle jó tanácsért gyógyulásom és jövőbeli családom érdekében. Még nem adtam fel...
Szíves köszönettel:
Bernadett


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Bernadett, örülök, hogy az alternatív megoldásokat részesíti előnyben. Nagyon szívesen megosztom önnel tapasztalataim, de kérem, írjon nekem privát e-mailt. Hosszú a levele, és azt hiszem, hosszan tudnék én is válaszolni.

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak! 3 vetélés után találtam az oldalra, azt hittem már a teherbe esés sem fog menni ennyi műtét után. Már a 2. hónap után sikerült! Köszönöm az oldalnak, hogy ilyen érthetően leírják mi miért van és hogy melyik hormon mit okoz. Igazából egy érdekes kísérletnek indult részemről de már a 13. hétben vagyok! Köszönöm még egyszer. :) Sok sikert kívánok a többi "babavárónak" is!"

BMZS77

Lájkolj minket!