A kérdés:

Kedves Julianna!
2013 júliusában három nagy méretű méhmiómát diagnosztizáltak nálam. Egy több, mint 4 cm-es, és kettő több, mint 5 cm-es. Az orvos az Esmya nevű gyógyszert javasolta beszedni, illetve a laparoszkópiás műtétet. Én egyelőre a természetes gyógymódokban hiszek, és elkezdtem kb. egy hónapja az AVIVA tornát, illetve járok talpmasszázsra, és akkupunktúrára is. Gyógyteákat iszom, étrend-kiegészítőket (multivitamin, kolosztrum) szedek, és igyekszem növényi alapú táplálkozást folytatni. A miómák mellett a prosztaglandin-szintem 31-es, erre a barátcserje kapszulát szedem. A menstruációm pontos, fájdalmaim mérséklődtek, de azért még érzem a méhem külső részén a nagy daganatot. Most kellene visszamennem az orvoshoz, aki a gyógyszert felírta (amit nem szedtem be), ultrahangra, aztán műtéti előjegyzésre. Elbizonytalanodtam, hogy jó úton járok-e. Többen is a környezetemben azt javasolják, hogy szedjem be a tablettát, és gyorsan műttessem meg magam, mert nem fog változni a helyzet, és még a méhemet is elveszíthetem. Ön mit javasol a méhmiómák esetében? Köszönöm válaszát!
Helga, 34 év


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Helga, az Aviva-módszerrel már nagyon sokaknak sikerült meggyógyulniuk a miómából, többek között nekem is. A műtét elkerülhető a rendszeres és helyes tornagyakorlatokkal és a helyes életmóddal. De természetesen önnek kell döntenie. Ha az alternatív megoldást választja és az Aviva-módszert akkor javaslom, hogy vegyen részt egy 4 órás Aviva betanuláson. Hiszen elengedhetetlen a sikerhez a helyes gyakorlatozás és a módszer megfelelő alkalmazása. Az Aviva torna alkalmazásával a hormonális hatású gyógyszerek fogyasztása is szükségtelenné válik.

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"1,5 év próbálkozás után az első tervezettbaba.hu oldalon vezett grafikon segítségével a héten pozitívat teszteltem! :) Nagyon örülök hogy véletlenül bár de rátaláltam az interneten erre az oldalra! Köszönet! Kitartást mindenkinek!!!!!!!! Szerintem a négy legfontosabb dolog a sikerhez: egészség, pontos időzítés :) (nem könnyű) , csak pozitív gondolatok legyenek a témában és kitartás!"

Andrea

Lájkolj minket!