A kérdés:

Kedves Julianna! Van már egy gyermekem, 1 éve próbálkozunk a másodikkal. Elvégeztem pár éve az Aviva tanfolyamot, és 1 hónapja minden nap végeztem az Egyszerű módszer 18 feladatát. Menstruáció előtt 1 héttel minden ciklusban barnás folyásom volt a menstruációig. Ebben a ciklusban a 20. napon nem jelentkezett a barna folyás, és már pár napja sem. Így reménykedem, hátha sikerült teherbe esnem. Jelenleg a 23. napnál tartok, nem merem folytatni a tornát, nehogy valami gond legyen a beágyazódással. A kérdésem az lenne, hogy folytathatom a tornát, vagy jobb, ha most szüneteltetem? Nagyon köszönöm előre a válaszát.
Üdvözlettel:
Henrietta


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Henrietta, heti három gyakorlás elég az eredményekhez, ennél többet ne tornázzon! A barnázás sok esetben hormonális kibillenésre utal. És valóban jól érzi, - és hallgasson a testére, és már ne tornázzon tovább, hátha már beköltözött valaki oda!

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!