A kérdés:

Kedves Julianna! Van már egy gyermekem, 1 éve próbálkozunk a másodikkal. Elvégeztem pár éve az Aviva tanfolyamot, és 1 hónapja minden nap végeztem az Egyszerű módszer 18 feladatát. Menstruáció előtt 1 héttel minden ciklusban barnás folyásom volt a menstruációig. Ebben a ciklusban a 20. napon nem jelentkezett a barna folyás, és már pár napja sem. Így reménykedem, hátha sikerült teherbe esnem. Jelenleg a 23. napnál tartok, nem merem folytatni a tornát, nehogy valami gond legyen a beágyazódással. A kérdésem az lenne, hogy folytathatom a tornát, vagy jobb, ha most szüneteltetem? Nagyon köszönöm előre a válaszát.
Üdvözlettel:
Henrietta


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Henrietta, heti három gyakorlás elég az eredményekhez, ennél többet ne tornázzon! A barnázás sok esetben hormonális kibillenésre utal. És valóban jól érzi, - és hallgasson a testére, és már ne tornázzon tovább, hátha már beköltözött valaki oda!

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak! 3 vetélés után találtam az oldalra, azt hittem már a teherbe esés sem fog menni ennyi műtét után. Már a 2. hónap után sikerült! Köszönöm az oldalnak, hogy ilyen érthetően leírják mi miért van és hogy melyik hormon mit okoz. Igazából egy érdekes kísérletnek indult részemről de már a 13. hétben vagyok! Köszönöm még egyszer. :) Sok sikert kívánok a többi "babavárónak" is!"

BMZS77

Lájkolj minket!