A kérdés:

Kedves Julianna! Van már egy gyermekem, 1 éve próbálkozunk a másodikkal. Elvégeztem pár éve az Aviva tanfolyamot, és 1 hónapja minden nap végeztem az Egyszerű módszer 18 feladatát. Menstruáció előtt 1 héttel minden ciklusban barnás folyásom volt a menstruációig. Ebben a ciklusban a 20. napon nem jelentkezett a barna folyás, és már pár napja sem. Így reménykedem, hátha sikerült teherbe esnem. Jelenleg a 23. napnál tartok, nem merem folytatni a tornát, nehogy valami gond legyen a beágyazódással. A kérdésem az lenne, hogy folytathatom a tornát, vagy jobb, ha most szüneteltetem? Nagyon köszönöm előre a válaszát.
Üdvözlettel:
Henrietta


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Henrietta, heti három gyakorlás elég az eredményekhez, ennél többet ne tornázzon! A barnázás sok esetben hormonális kibillenésre utal. És valóban jól érzi, - és hallgasson a testére, és már ne tornázzon tovább, hátha már beköltözött valaki oda!

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás után, végre az én tesztem is két csíkos lett. Köszönet a Tervezettbaba-nak, itt derült ki, nem akkor van peteérésem amikor azt én gondoltam, hanem előbb!"

timcsike0718

Lájkolj minket!